Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.marca.com/debate/2010/08/1149/prevotaciones1149.html
Анкета на Марка за трет напаѓач. Највеќе гласови за Љоренте од Билбао, тешко да го дадат, но им го пуштаме Франко пак, и одма го купуваме..![]()
фала богуVictoria del Real Madrid Castilla ante el Alcorcón
El filial se impuso (1-0) a un rival de Segunda División en un encuentro en el que marcó Morata
абе да се ок ама според мене :smir:
..можеби не ја сакам Барса но го сакам Кројф и го почитувам кога вееке можеме да играме тотален фудбал и да доминираме на голема врата зошто да не ..кога може една Барса зошто и ние не можеме..сакам таков фудбал сакам тотална доминација,, со исклучоци некогаш треба и да мислиш и да сватиш дека најдобро е малку да ја подзатвориш играта,,
не се сомневам во Моу знам дека мможе да направи таква игра и зошто тој да не биде зачетник на нешто ви историјата на мадрид..
титулите -да
се бројат но да стигнеш до титула треба да играш фудбал а ова што ние го играме во последните 5-6 години не е фудбалот кој го играшт КРАЛСКИОТ КЛУБ..пак ке нагласам сакам доминција-кога ке седнам на ТВ сакам да се залубам во нив сакам да видам дека ја оставиле кожата на теренот , сакам ако треба да умрат за Мадрид..ние сме РЕАЛ МАДРИД ,.сакам ФУДБАЛ тотален фудбал:smir:
и кога ке погледнеш на стадионот сите се гладни за новиот Зидан ,Раул, Пушкаш Ди Стефано ,Лаудруп..сите сме гладни за генијалност.. и не треба да очекуваме ништо помалку, а кога не сме задоволни тоа ке го искажеме со се што е во наша сила..
кој *ур сеа цел тим за сезона ќе се повреди Кака е редовно повреден кога станува збор за Реал,Пепе повреден,сега Гарај,а гледам и гаџетов за вести на реал и пишува и марселоEzequiel Garay estará de baja por lo menos ocho semanas:nesum:
Најмалку 8 недели.
WTF?People: Реал нуди 10 милиони за ангажман на Дрогба
![]()
Според Sunday People Жозе Мурињо сака повторно да пазарува од својот поранешен клуб Челзи и овој пат ќе се обиде да го ангажира Дидие Дрогба Кралскиот клуб оваа недеала го комплетираше трансферот на Рикардо Карваљо вреден 8 милиони евра (околу 6,7 милиони фунти) и последните извештаи што пристигнуваат од Англија говорат дека Жозе Мурињо планира повторно да купува од својот поранешен клуб Челзи. ’Специјалниот’ неодамна откри дека посакува ангажман на еден дефанзивец и еден напаѓач и според Sunday People сега нова цел на Реал Мадрид ќе биде Дидие Дрогба.
Се шпекулира дека Жозе Мурињо веќе стапил во контакт со агентот на Дрогба, Тиерно Сејди и му индицирал дека сака да го ангажира интернационалецот од БСК.
Стратегот на Реал Мадрид е подготвен да одвои 10 милиони фунти (околу 12 милиони евра) и Мурињо се надева дека ќе може да го убеди својот поранешен клуб Челзи дека оваа сума е фер за 32 годишниот Дрогба, кој е во доцниот дел од својата кариера.
Но ваквите планови на Кралевите воопшто не се лесно остварливи бидејќи Челзи категорично негираше дека Дрогба ќе замине од Стемфорд Бриџ ова лето откако минатиот месец се појавија шпекулации кои велеа дека Манчестер Сити е подготвен да одвои 20 милиони фунти.
Најдобриот стлрец во Премиер Лигата за минатата сезона исто така имаше одличен старт на новата сезона откако вчера на дуелот со ВБА постигна хет-трик во победата од 6-0.