Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sami е типичен германски играч од средниот ред и со тоа кажувам сè. Веќе имавме многу офанзивни играчи и Sami е баш некој кој ќе и даде цврстина на играта, ќе ја направи покомпактна.
Tи реков и порано,не биди толкав буквалист...а иначе според ова шо го имат изјавебно Мурињо,мислам дека Кедира ќе играт пред Ласс.:):)

Прочитав дека Арбелоа од идната година ќе ја носи 17ката. Така да, Маикон доколку би дошол во Реал Мадрид најверојатно би ја одбрал 2ката.

Sami е типичен германски играч од средниот ред и со тоа кажувам сè. Веќе имавме многу офанзивни играчи и Sami е баш некој кој ќе и даде цврстина на играта, ќе ја направи покомпактна.
Tи реков и порано,не биди толкав буквалист...а иначе според ова шо го имат изјавебно Мурињо,мислам дека Кедира ќе играт пред Ласс.:):)

Добар е бе Сами,сеа да се покажи на подготвителниве натпревари сигурно би играл прва постава.

Имаше денес една шпекулација за левиот бек на Бордо, Тремулинас.

Просек е типчево... :/ Марсело е звер за него....но нашиов нигер ја погрешил позицијата...некој го излажал дека го бидуа за лев бек,тапа е дефанзива :)

-----------Касиљас-----------
Маи---Рам---Пеп---Мар
--------Чаб-----Лас/Кед
Рон------Как--------Мар/Лео
----------ИГУ/Бен---------
Па и не е така лошо кога ке земам за предвид дека Лас многу ке му помага во дефанзива по страната на Марсело...
во болдов мислиш на марсело или на марија?

ќе глеате ли во четврток пријателската бе педери?

Ха јас не за другиве незнам.... несакам да се нервирам да гледам како јадниов дудек прима 3-4 парчиња :)

Ако дает линк!:):)
чим за работнички-ливерпул имаше линк за ова сигруно,ама проблемот е кој ќе седи или стане во 5 насабајле:nesvest:

--- надополнето ---

Ха јас не за другиве незнам.... несакам да се нервирам да гледам како јадниов дудек прима 3-4 парчиња :)
не бе добар е дудек он само од алкоркон(или како се викаше почнав кошмари да имам од таа утакмица) прима 4 гола

Просек е типчево... :/ Марсело е звер за него....но нашиов нигер ја погрешил позицијата...некој го излажал дека го бидуа за лев бек,тапа е дефанзива :)

Со напорен тренинг се поправа и тоа. Верувам дека Мурињо знае што и како со него. : )

За натпреварот најарно ќе ви биде да си легнете ова време, па да си станите во 5 и на раат да си го гледате натпреварот. Линк сигурно ќе има, затоа што и ЛаСекста и ГолТВ ќе вршат пренос.

ќе глеате ли во четврток пријателската бе педери?

Незнам за другиве ама јас сигурно гледам. Ќе се приберам кај 2-3, па после ќе си почекам малку.. Шанса нема да ја прошуштам првата утакмица на Мур и новиве. :)

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/10/ital...wers-demands-to-get-real-madrid-move-back-on-

Inter right-back Maicon is closing in on a deal with Real Madrid as the Brazilian’s lengthy transfer saga slowly draws to a close.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom