Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со среќа нека му е на Гути и по завршувањето на кариерата очекувам да му доделат некоја функција во Реал.

Со мексиканскиот тим Пачука ќе играме на Трофеј Бернабе. 24ти август.

Со мексиканскиот тим Пачука ќе играме на Трофеј Бернабе. 24ти август.

Аеееееее штета што не играме со овие...
millonarios1vk11.jpg
:back:
DEPORTIVO los MILLONARIOS

П.С. за сите Мадридисти да знаете, од овој клуб потекнува Алфредо Ди Стефано, пред да направи трансфер во Реал.

Mу посакувам многу среќа на Гути во иднина....штета што си замина :(:(:(

Ајде цепам ја на одмор, се надевам дека кога ќе дојдем ќе имам за читање многу убави вести :) Прва што би сакал да ја прочитам е дека Раул останува кај нас :)

Ми се плаче бе...жими мајка ми се плаче! :(

Среќно и се најдобро и на двајцата. Фала им за СЕ!

Овие два дена се денови кој навивачите на Реал вечно ќе ги памтат затоа што изгубија многу:cry:Изгубија двајца великани,изгубија човек кој со еден потег(додавање)решавеше утакмица,човек кој со неговите асистенции никого не остави рамнодушен,човек на кој еден ДиСтефано,Зидан,Чави и уште многу други му се восхитуваа на неговите асистенции-GRACIAS POR TODO JOSE MARIA GUTIERREZ HERNANDEZ!!!

РАУЛ!!!!!:cry:
За него нема многу да пишувам затоа што што и да напишам ќе биде малу!!

Да не заборавам дека со заминувањето на овие две легенди Реал загуби многу на психолошки план!!:salut:

Maicon Can’t Wait To Play For Real Madrid

Inter Milan right back star Douglas Maicon can’t wait to be playing for Spanish giants Real Madrid, according to his father. Speaking to AS, Maicon’s father said: “My son can’t wait to play for Real Madrid. He knows that such a destination would be the perfect place to see out his career.” “At Real Madrid, [...]

Read the full article →

Утре во 13h и Raúl ќе ни каже збогум.

Official: Raul Leaves Real Madrid

Its over, Raul has finally officially left Real Madrid. The captain and legend will not continue under Jose Mourinho next season. Its a huge loss for Real Madrid. An official statement on the official website read: The Royal Box tomorrow Santiago Bernabeu will host the farewell ceremony at Real Madrid captain with the president, Florentino [...]

Honours
• 5 Spanish league titles (1996/97, 2000/01, 2002/03, 2006/07, 2007/08)
• 4 Spanish Super Cups (1997, 2001, 2003, 2008)
• 3 Champions League titles (1997/98, 1999/00, 2001/02)
• 1 UEFA Super Cup (2002)
• 2 Intercontinental Cups (1998, 2002)
• 1 Under-21 European Championship with Spain (1998)
• 1 Under-18 European Championship with Spain (1995)

Навистина штета што така големи имиња кои постигнаа СЕ со овој клуб ќе си заминат.....Тие се живи легенди,имиња кои ќе се споменуваат.Но со нивното заминување се отвори простор за нови лидери како Касиљас и Рамос ,за кои сум сигурен дека достојни ќе ѓи заменат.
Инаку малку оф-топик.....наш играч беше,и стварно е жалосно што ја зафршуваа својата кариера.Според мене,најдобар напаѓач на Реал во оваа деценија..:(:(
http://gol.hr/clanak/rubrika/nogomet/odlazak-istinske-legende-tijelo-trazi-da-prestanem.html

Еве ме и мене се враќам после 10 дена. Неможам да поверувам купував спорт секој ден и читав неможам стварно неможам. Читам сега и очите ми солзат. 2 легенди се одат, Реал Мадрид е Гути, Реал Мадрид е Раул. Премногу ми е жал. Останува само да им се заблагодарам за све што направиле за овој тим и им посакувам све најубаво во понатамошната кариера.
raul%20guti.jpg

ЈАС ПОВЕЌЕ НЕМА НИШТО ДА КАЖАМ СЛИКАТА НЕМОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ СО ЗБОРОВИ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom