Ф
ФорцаМилан
Гостин
No way,just forget about that,find another.![]()
:raz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
No way,just forget about that,find another.![]()
:raz:
glupi be glupi... kako moze vakva taktika da funkcionira so maikon lev bek... lele be lele a mi se praat mene fudbaleri.. a za lev bek samo konsisao rastur praese na svetskovo.. za desen lam ili ramos, ili ako dojde maikon pa ramos u srede i taka... inace mora eden napdagac da se zeme koj zaminaa guti i raul. ja mislam mora forlan da se zeme. star e ama so prava taktika ako ne trca mnogu samo da ceka topki, da ne preteram ama da igra uste 4,5 godini...
Немој да мислите дека кој знае што е ова.Тоа ти е поделба на квадранти,сигурно знаете што се тие од математика.Служи за распределба на играчите во зависност од резултатот во текот на натпреварот.Дали да се шири или да се згуснува играта во средината.Или поедноставно кажано секој да си ја знае својата позиција и до каде смее да се движи.![]()
Еве што има на таблата на Мурињо за тренинг која ја носи во раце за време на тренингот
неможе да се каже за ниеден нов играч дали е добар или не се додека не почне сезоната
same story..![]()
Приоритети на мурињо се централните дефанзифци (стопери): Видич,Тиаго Силва,Бруно Алвес,Давид Луис.
http://www.marca.com/2010/07/18/futbol/equipos/real_madrid/1279437831.html
ја незнам оти сака стопери.... ги има пепе,албиол,гарај,рамос(по потреба) шо усте сака![]()