Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Околу Аргентина можам само да кажам дека сакам да оди докрај пошто со дрогата никогаш не е здодено.
А овде поентата беше дека Ди Мариа, ако денеска не влегуваше во тактичките замисли на веќе споменатата дрога, доколку воопшто и имаше некакви замисли наркосот, не значи дека за него нема значајно место во Мурињовиот Реал Мадрид. :)
Абе ок, ама боље е да продолжиме во Аргентина + Светско е...поинтересно ќе биде:wink:
П.С. и Мадридистите ќе ми се лутат, поради Ди Мариа волкава дискусија:)

А шо па толку лошо изигра Ди Мариа денеска?

У споредба со другите беше на повисоко ниво. Имаше малку појќе трема, тоа беше најголем проблем. Тевез, Меси, Игуаин, Гутиерез изиграа три пати послабо од него. Направи неколку добри продори, не е лош во тоа. Премногу сличен играч на Робен.

Али Силва си е Силва...:pipi:

А шо па толку лошо изигра Ди Мариа денеска?

У споредба со другите беше на повисоко ниво. Имаше малку појќе трема, тоа беше најголем проблем. Тевез, Меси, Игуаин, Гутиерез изиграа три пати послабо од него. Направи неколку добри продори, не е лош во тоа. Премногу сличен играч на Робен.

Али Силва си е Силва...:pipi:
Ти се измешаа прстите на раката...или не ја гледаше утакмицата?!:):)

Ди Мариа реално кажано одигра просечно,но сепак има уште простор да се докаже,останува да видиме...

Ди Мариа реално кажано одигра просечно,но сепак има уште простор да се докаже,останува да видиме...
шо бе просечно?! да не знаев како изгледа во последните минути кога го дадоа во кадар ќе речев кога па овој го пуштија во игра... бензема втор дел, талентиран, млад, ама прерано стануваат ѕвезди а уште ништо не покажале, очајно, како може лесно да пропадне играч на денешно време уште еден пример

Просечно?! Да одигра просечно јас би бил задоволен....тој не одигра ништо...апсолутно ништо..!

Дете кое цела (кратка) кариера играло крило ( у Бенфика) сеа го ставаш да игра wing-back, и во средина и да шпара лево десно... фала богу дека ќе се усере. Не го кривам толку се додека не видам како би изиграл на неговата природна позиција, или евентуално како десно крило.

:nesvest::nesvest::nesvest:
Стварно сте смешни бе.
Ова е фан-клуб Реал Мадрид или некоја тема за ДиМариа и Аргентина:uvo:
Дискутирате за играч кој не е наш и прашање е дали ќе дојде во Реал а се развила и анализа како одиграл.:nesvest:

[video=dailymotion;xdmn23]http://www.dailymotion.com/video/xdmn23_sergio-ramos_sport#from=embed[/video]

DJ Sergio Ramos. : )

--- надополнето ---

Овој Кака ни фали.

Не го многу барајте Кака',моментално е зафатен со музичка кариера:nesvest:......Ja пее песната со неговата сопруга.,а песната се вика -Подарок од Бога("Presente de Deus")....Нема толку лош глас.....Добар е...:vozbud:
http://www.carolcelico.com/playlist/10.mp3

п.с-Наредна сезона мора да биде фит......После толкави критики,нека докаже дека сеуште е еден од најдобрите фудбалери во светот..

Ке му падне цената на Ди Мариа : ))

Ако се поценкаат може и за без пари да го шитнат:icon_lol:
Иначе Мариа дрво еј дрво...ја да играв боље ќе бев:pipi: т.е вчера цела репрезентација им изигра просто жалосно, сметаат дека можат да го пројдат светсково потпирајќи се на еден и сите да трчаат само, па ако дае некој гол дае, ако не здравје...ама ај да не забегувам не е тука место за тоа....него муабетот ми беше дека ова можда ми е причина за да не дое Мариа...
П.С. Тапа се утакмициве на светсково до сеа...жими Мексико малку што ми беше интересна....друго све ТАПА!!!

Шпанските медиуми информираат дека Реал испратил лица од својот лекарски тим во Јужна Африка во тимот на Аргентина за да го проверат Ди Мариа (исто како што направиа лани со Кака) и се очекува дека во наредните часови ќе биде официјализиран трансферон на Ди Мариа во Реал

Ако се поценкаат може и за без пари да го шитнат:icon_lol:
Иначе Мариа дрво еј дрво...ја да играв боље ќе бев:pipi: т.е вчера цела репрезентација им изигра просто жалосно, сметаат дека можат да го пројдат светсково потпирајќи се на еден и сите да трчаат само, па ако дае некој гол дае, ако не здравје...ама ај да не забегувам не е тука место за тоа....него муабетот ми беше дека ова можда ми е причина за да не дое Мариа...
П.С. Тапа се утакмициве на светсково до сеа...жими Мексико малку што ми беше интересна....друго све ТАПА!!!

Не сакам да одам офф..но помалку сите вие хејтери на аргентина ми сте смешни..вчера аргентина победи и направи уште 3-4 стопостотни шанси за поизразита победа..не знам што очекувавте да победи 10-0?????..нормално играта ќе му се потпира на месси кога му е најквалитетен играч и лидер...ди мариа како да се види кога само 5 пати му ја подадоа топката и кога ја имаше топката во посед не направи грешка...што очекувавте да фати сите да ги издрибла да постигне гол????..цела игра му беше верон префрливајќи ја до месси и овај дупли пас со тевез/димариа/игуаин...и толку....тие се играчите, неможи како шпанија да игра аргентина бидејќи нема такви играчи во средината...многу логично....единствена слаба точка му е гутјерес другите се на ниво.....

Не ми се влегвит во фан клубов жими све.Ако ви се реплицират нешто за АРгентина,имате фан кллуб Аргентина,ПП..не мора сите тоа да го читаат.
Каљо,од кај дозна за ова со Ди МАриа?!Линк ако мојт?:)

шо бе просечно?! да не знаев како изгледа во последните минути кога го дадоа во кадар ќе речев кога па овој го пуштија во игра... бензема втор дел, талентиран, млад, ама прерано стануваат ѕвезди а уште ништо не покажале, очајно, како може лесно да пропадне играч на денешно време уште еден пример

Кој ви курац бе луѓе,го гледавте ли натпреварот воопшто или само од ракав си давате коментари...целиот натпревар беше таков,и од сите аргентински ѕвезди кои на теренот беа и под просекот очекувате од Ди Мариа кој е релативно неискусен да покаже нешто впечатливо...па и еден Меси промаши едно 5 шанси за гол,што треба Барселона да го шитне веднаш??...глупости

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom