Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За да успее да направи некој анонимец звезда во Реал ќе треба типот да располага со натчовечки талент за да може да се наметне покрај толку талентирани играчи со кои/ќе располага Мур

Ја не реков дека не ми се свиѓа Ди Мариа, напротив, ме импресионираше кога го гледав неколку пати, тоа беше во португалското првенство, и неколку пати со репрезентацијата. Само реков дека е нереална таа сума што ја барат Бенфика, но Мурињо најдобро си знае, ако смета дека вреди Ди Мариа за тие пари, ќе го плати.

Ако дојде, нема предвреме да го прогласувам трансферот за лош, ќе видиме со тек на време како ќе се покажува. Некогаш баш таквите играчи кои доаѓаат од помали тимови може да изненадат. И од Кака сите очекувавме дека ќе блеска сезонава, па не вреди ни четвртина за парите што ги платија.

фала богу ви дојде паметот, дека бензема не вреди ни пола од тие пари шо ги дадоа за него... исти ќе биде случајот и со ди мариа, али да видиме, секоја чест за мур почна да владее неговиот карактер, веднаш ете се гледа кога фали зборот на тренерот

А ти очигледно имаш нешто против бензема, нешто шо не е поврзано со никаков аргумент. Плукаш кон него во секоја прилика, ради имиџ или ?

Бензема ќе биде топ скорер следнава сезона. Тука е првпат кажано, стајте во букмарк постов :tv:

А ти очигледно имаш нешто против бензема, нешто шо не е поврзано со никаков аргумент. Плукаш кон него во секоја прилика, ради имиџ или ?
ради,виља и хунти !!!! 100 пати кажав...
за истите ќе го имаше виља, а и не мораше кога хунти го имаше па дури и за пола сезона повеќе постигна од овој!!!
и доста веќе, се правите на тошо ви докажа Ману во она што не верувавте многумина а ви го зборев цела година, али не е битно некој ден ќе сфатите, само не знам кога ќе биде...

--- надополнето ---

Бензема ќе биде топ скорер следнава сезона. Тука е првпат кажано, стајте во букмарк постов :tv:

како само заклучи?! не ми е само тоа јасно...
или ако го продадат игуаин, ќе има може минимални шанси да даде барем колку роналдо приближно.... жално и стави го и ова во букмарк

Добро де, не му го остајле Снајдер и шо сеа...само со него може да победува? немаше други играчи? Демек тој беше клучниот и робен.

...Карим Бензема, Гонзало Игуаин, Ласана Диара и Рафаел Ван Дер Варт се играчите кои се поврзуваа со Јунајтед на крајот од сезоната и тешко е да се предвиди судбината на споменатите фудбалери по доаѓањето на Мурињо....
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7393%3A2010-05-27-10-57-34&catid=40%3A2010-01-01-16-36-35&Itemid=43
WTF ???????
:toe:

ради,виља и хунти !!!! 100 пати кажав...
за истите ќе го имаше виља, а и не мораше кога хунти го имаше па дури и за пола сезона повеќе постигна од овој!!!

За истите пари што ги дадовме за Кака, можевме да ги имаме Силва и уште некој добар играч, а и не мораше кога го имавме Снајдер. Не знам само зошто за тоа не пишуваш, туку само Бензема па Бензема..

--- надополнето ---

golden_boot.jpg

Негова е наредна сезона. :tv:

Добро де, не му го остајле Снајдер и шо сеа...само со него може да победува? немаше други играчи? Демек тој беше клучниот и робен.

Ако беа 105 голови ќе дадевме.

Kaka Keen To Leave Real Madrid For Chelsea And Carlo Ancelotti - Report

Уште ја немаше почнато кариерата во Реал сеуште беше KEEN дека Милан има шанси за некаква си титула и дека Шити се биг клаб и дека господ го предодредил него за некакви подвизи со кои би се пласирале во ЛШ....платеник! Нема да ми ич криво уште сега да си замине....лешпер една добра утакмица не пружи а имаше доволно време дури и кога беше отсутен КР9 имаше голема шанса да се наметне како лидер...повеќе лежеше на теренот отколку што играше фудбал...

Не памтиш како ја шиеше Фиорентина во ЛШ додека беше во Лион? :icon_lol:

како само заклучи?! не ми е само тоа јасно...
или ако го продадат игуаин, ќе има може минимални шанси да даде барем колку роналдо приближно.... жално и стави го и ова во букмарк

Па како ти заклучи дека нема да го биде Бензема? Значи ти можеш да заклучиш дека Бензема е тапа (???) а некој друг неможе да каже дека ќе биде најдобар стрелец. Никој незнае што како ќе биде, така да чекајте.

И споредуваш Виља со Бензема. Спореди ги нивните години, па ќе праеме муабет. Бензема има уште многу за играње, а јас сум сигурен дека сезонава ќе биде правиот Бензема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom