Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кака е разочаран поради лошата форма во првата сезона во Реал Мадрид. Вели дека таа лоша форма се должи на повредите кои го прателе цела сезона, и исто така вели дека кога ќе биде физички 100 % добар, ќе можел да ги покаже своите квалитети.

Потенцира дека во моментов не размислува за напуштање на Реал Мадрид, и дека неговите добри моменти со овој тим допрва ќе пристигнат.

Да беше ЛШ, арно ќе беше. :pos2:

Тешко дека ќе бидат објавени официјалните состави кога ќе се вратиш, затоа што играме дури од 10 саат. :)
Прочитај ја уште еднаш реченицата и ќе сфатиш дека за Мајорка зборувам,дека не играле цела сезона за џабе и сега да ја изгубат ЛШ.А вечерва ќе се вратам нешто покасно па околу 21 ч би требало да бидат објавени....Не ме заебавај Манга :wink:

Ке биде тешко на овој пеколен стадион. Видовме и барса едвај тепаше тука 0-1
со оној гол на ибрахимович на среќа кога се одби до него но тоа е вечер мора да се оди на победа па после да чекаме кикс на барса.:salut:

Сеа дури видов, Лас не ни е повикан за вечер, така да Гаго 100% игра прва.

Икер најверојатно повторно ќе го освои трофејот Замора, главниот и најпрестижниот трофеј за голманите во Примера. За тој трофеј не се смета само бројот на примените голови. Марка секоја година го доделува тој трофеј на голманот со највеќе одбрани, а моментално тоа е Касиљас.

Икер исто така е и голманот со највеќе фатени топки по изведувањето на корнерите, а воедно е и најомилениот шпански голман.

Real Madrid Sign Benfica Star Angel Di Maria - Report

Ова е нешто многу специјално и важно за во тимот:tv:

Би сакал да ги видам Ди Мариа и Пипита во тандем.... :vozbud::vozbud::vozbud:

Манчестер Сити понудиле две кила компир за Гаго понуда што не се одбива! :)

Чекајте бе уште ништо не е официјализирано со Ди Мариа.

Не знам како толку се откажа МП од Ласс... катастрофа беше ама може да му даде поправен. :jaj:

Што му фали на Гаго бе? зошто го потценувате сите? Лас е добар ама Гаго моментално игра фантастично...така да им зема место на Лас и Диара:smir:

Преку пенис е овој пацеров Кака со изјавите за тоа како Милан имал шанси да игра на Берлускони купот и како Шити ќе станале супер клуб...хелоу за Реал Мадрид играш!:tapp:

Чекајте бе уште ништо не е официјализирано со Ди Мариа.

Не знам како толку се откажа МП од Ласс... катастрофа беше ама може да му даде поправен. :jaj:
Повреден е Лас и затоа не е повикан

Сум ги гледал многу пати Аргентина и никој пат не ми оставил некој посебен впечаток. Брз е многу знам, прави дриблинзи пробивен е, но ете незнам... не ми е некако по кеиф. А со клиповиве шо ги изглеав, се повеке и повеке ме убедува дека ке има неверојатна кариера момчево, така да , Lets go Perez :D

Повреден е Лас и затоа не е повикан

Наводно е повреден, медиумите шпекулираат дека е во расправија со Пелегрини, и дека поради тоа летово ќе го напушти Реал Мадрид. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom