Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некој да му дадам број, и по СМС да ми го пише составот кога ќе излезе ? Ќе си идам од школо тоа време, па не ќе можам да го видам, а ептен ме интересира со што ќе излезе МП вечер.. :)

Има некој да му дадам број, и по СМС да ми го пише составот кога ќе излезе ? Ќе си идам од школо тоа време, па не ќе можам да го видам, а ептен ме интересира со што ќе излезе МП вечер.. :)
Аман бе за 10-15 мин дур дојдеш дома неможеш да се стрпиш.

Кој гледаше спортски вести на Алфа :) ? Најнова вест од таборот на Реал Мадрид: Холандскиот репрезентативец ВДВ е пред напуштање на клубот за Челзи. Останувале да се договорат уште некои ситници, изјавил Карло Анчелоти :tv: Договорот бил постигнат за сума од некаде 10 м фунти :tapp:

Ај некој што не му е пројден лимитот ако може да провери на www.liveonsat.com дали ќе ја има Реал на некоја од СуперСпорт албанските, па нека пише овде.

И така не шитнаа Алфа и Алсат и нема да ја даваат утакмицата барем ке може некој да најде некој стрим каков таков, да ги глеаме момците наши...

Ај некој што не му е пројден лимитот ако може да провери на www.liveonsat.com дали ќе ја има Реал на некоја од СуперСпорт албанските, па нека пише овде.

Ќе ја има на SuperSport 1 (DigitAlb). Ваљда албанска е таа..

Ќе ја има на СуперСпорт(Алб)кој ја има на кабловските,ако не еве ви www.atdhe.net i www.rojadirecta.com инаку излезе и официјалниот состав.
Касиљас
Рамос------------Гарај-----------Албиол-----------Арбелоа
Џаби
Гаго----------------Гранеро
ВдВ
Роналдо--------Игуаин
Ај со среќа вечерва,се гледаме на полувреме-крај се надевам повторно како лидери.:helou::helou::helou:

Оф леле пак Гранеро
Него ако знае некој нека ги пише програмите кај што ќе ја даваат утакмицава

Ќе ја има на СуперСпорт(Алб)кој ја има на кабловските,ако не еве ви www.atdhe.net i www.rojadirecta.com инаку излезе и официјалниот состав.
Касиљас
Рамос------------Гарај-----------Албиол-----------Арбелоа
Џаби
Гаго----------------Гранеро
ВдВ
Роналдо--------Игуаин
Ај со среќа вечерва,се гледаме на полувреме-крај се надевам повторно како лидери.:helou::helou::helou:

Фала, па господ нека биде со нас и да победиме...:smir:

Кој гледаше спортски вести на Алфа :) ? Најнова вест од таборот на Реал Мадрид: Холандскиот репрезентативец ВДВ е пред напуштање на клубот за Челзи. Останувале да се договорат уште некои ситници, изјавил Карло Анчелоти :tv: Договорот бил постигнат за сума од некаде 10 м фунти :tapp:
aii strasno uste edna greska ako se se sluci ova ke go izgubime isto ko roben ama nema sansi

Последно нешто што го прочитав.

Вечерва без Кака, Бензема, Лас, Диара, Дренте, Пепе, Алонсо и Рамос против Гетафе !

Не ми се верува дека е ова точно

Последно нешто што го прочитав.

Вечерва без Кака, Бензема, Лас, Диара, Дренте, Пепе, Алонсо и Рамос против Гетафе !

Не ми се верува дека е ова точно
Без Рамос и Алонсо,па сега излезе официјалниот и тие играат.Не знам што си прочитал.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom