Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене, ако играме без Кака и Гути против Гетафе, шансите за победа ни се сведени на минимум.
Ако без 2-ца играчи се предадовте од Гетафе што правиме со Атлетико и Барса :nesvest::nenene:
Чаби , ВДВ и најмногу мотивираниот Игуаин за неговиот 100-ти настап :smir: ... и секако цела компанија после нив :tv:Не се предаваме, само си кажав свое мислење. Освен Роналдо, не знам кој друг би можел да направи разлика на терен. И ВДВ е тука, и тој треба да изигра на високо ниво, ако сакаме поволен резултат. Роналдо треба да се повампири, да спука некој слободен од 30 метри, и да направи некој слалом како оној со Виљареал.
Гол не примаме, ама тешко ќе биде да дадеме. Нешто ми кажува дека ќе биде слично како со Осасуна, кога ни една ебана шанса не создадовме.
Чаби , ВДВ и најмногу мотивираниот Игуаин за неговиот 100-ти настап :smir: ... и секако цела компанија после нив :tv:
Како што кажа коментаторот Oh my God!!!
Толку![]()
И јас сум за...би дошол од Струмица ако евентуално се гледа во Скопје,доколку има сериозна организација:smir:Ајде и ја сум за да гледаме заедно.