Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај некој ако не го мрзи да ѕирне на странава од Алфа дали ќе ја има денеска Реал реприза, зошто ја немам лимит не ја отвора...

И нека провери дали ќе ја има Гетафе - Реал (во саботата кажаа овие на Алфа дека ќе има директни преноси ама незнам Реал дали ќе има).

Ај некој ако не го мрзи да ѕирне на странава од Алфа дали ќе ја има денеска Реал реприза, зошто ја немам лимит не ја отвора...

И нека провери дали ќе ја има Гетафе - Реал (во саботата кажаа овие на Алфа дека ќе има директни преноси ама незнам Реал дали ќе има).

13:45 Шпанско првенство во фудбал - спорт (реприза)

Би требало Реал да ја репризираат.

За во четврток немаат пишано сеуште.

13:45 Шпанско првенство во фудбал - спорт (реприза)

Би требало Реал да ја репризираат.

За во четврток немаат пишано сеуште.

Ок фала :smir: Го гледав само прво полувреме и требаше да идем, и баш у второ паднаа 4 гола :) Ја сум бил баксузот изгледа :)

Пишува дека ќе има преноси од Шпанско првенство во среда и во четврток, ама не пишува кои утакмици. Ама со оглед на тоа како пренесуваа досега не ми се верува да не ги пренесуваат Реал и Барса:salut:

И Алонсо има 4 жолти картони како Рамос. Нека се пазат у четврток, оти за со Атлетико ќе бидат и тоа како потребни и двајцата.

И Алонсо има 4 жолти картони како Рамос. Нека се пазат у четврток, оти за со Атлетико ќе бидат и тоа како потребни и двајцата.
Потешко ќе е со Гетафе.Знаеме не ни лежи многу,а плус е мадридско дерби.За разлика од Атлетико каде што играме ние на Бернабеу а тие на гости се дрва.
Оф топик:гледам сте наполнале страни за Меси.Моментално е најдобар и тешко запрлив.Но факт е и дека Барселона без него е 0.Ако изиграме добро посебно во одбраната ќе го запреме и него и Барса.Го пишувам ова зашто сите знаете дека Ел Класико ќе решава за шампионот.:helou::helou:

Би сакал да му го видим суратот на коментаторов на Алфа...ебате идиотот кои глупости ги тресе еј...ццц!

Ај нека го стави некој новиот број на Марка.Имаше интересни нешта ама баш не ги разбрав на Шпански.

26027_372788639772_96686264772_3670984_5613072_n.jpg

Eве од АС, од Марка неможам да најдам.

g2203.jpg

Превод пишете на Google Translate :tv:

Здружението на професионалните клубови во Шпанија, кое го води натпреварувањето во Примера потврди дека дуелот меѓу водечките екипи во Лигата, Реал Мадрид и Барселона ќе се одигра в сабота на 10 април со почеток во 22 часот.

Не ми се верува дека нема да гледам, на свадба сум:pred:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom