Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цела сезона играме со тој среден ред, само сега ВДВ место Кака е. Кај ги виде ротациите ?
vo odbranata ? ne primetuvas ali ko sto gleam odbranava nema rabota las i granero se defanzivni ja ne znam sto tolku se forsira granero koa ke doe kaka da igra na mestoto na granero u sredinata vdv i levo marcelo a nazad xabi alonso i lass

Јебеш га, мора некогаш и на Бернабе да се киксне. Со Севиља надеж ми даваше одличната игра во прво полувреме, сеа немаме никаква игра, така да слободно може да речам дека вечерва губиме бодови.

Фала курцу, успеавме да дадеме гол со Хихон. :je:

Него видете ја разликата со и без Гути во тим. Во прво полувреме за 45 минути имавме 2 удари, сега за 6 минути имавме 3 удари.

ЧАБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: браво браво пресврт за 3-4 минути

само ме нервира фактот дека треба да губат за да им текне дека треба да се разиграат

Крај,
Честито Победа, нека се множат, Хала Мадрид.

Не пишувам опширен коментар, освен што од нареден натпревар очекувам редовно да ја применуваме онаа формација што ја игравме вечерва во второ полувреме, односно со еден дефанзивен играч во средниот ред. Нешто вака:

Чаби

Гранеро - Гути - ВДВ

Роналдо - Игуаин​

Кога ќе се врати Кака, тој место Гранеро, и очекувам многу офанзивна игра, со голем број на шанси пред противничкиот гол.

Честита нека ни е победата...... Ова ние втор пресврт годинава.....средината не функционираше баш најдобро,GRANERO=:ne:

Честито победа! Само можам да кажам слаб натпревар...Ова не е добро што се губат играчите на моменти:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom