Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто бе баш си е топ, што му фали:)
П.С. Не биди вулгарен бе срамота е:nenene::)

Кочи акции, губи топки и подавањата му се за нигде единствено центаршутот му чини
Инче не сакав да бидам вулгарен ама коа ќе го видам у прв состав покрај еден Гути на клупа ми се качува притисокот и косата ми се крева:shok::)

Кочи акции, губи топки и подавањата му се за нигде единствено центаршутот му чини
Инче не сакав да бидам вулгарен ама коа ќе го видам у прв состав покрај еден Гути на клупа ми се качува притисокот и косата ми се крева:shok::)

Епа за да не ти се крева притисокот едно диезепамче, а за да не ти се крева косата пред да почене стај си лак за коса и ќе ти биде стегната, нема ни влакно да ти се мрда.:pipi::back:.....не шала на страна добар е, не треба да му се замерава ради некои ствари, немојте покасно во него да се крстите:)

Испаднаа тактичарите да кажуват што и како а од друга страна сакаат да напредуват младинците од кантерата!!! Па со седење ли да напредуват :tapp: башка сите знаеме дека Гути не е за цел натпревар

За победа,ќе победиме но би сакал да имаме добра игра и да даваме голови,како што стојат работиве уште таа 4+ ќе ја чекам.:helou:

Juve PerSemprE

За победа,ќе победиме но би сакал да имаме добра игра и да даваме голови,како што стојат работиве уште таа 4+ ќе ја чекам.:helou:
Да да 4+ Реал ке дава гооолови :salut:

Ya sabemos las alineaciones del partido:

REAL MADRID:
Casillas; Arbeloa, Ramos, Garay, Marcelo; Xabi Alonso, Lass, Granero, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo e Higuaín

по еден гол од Хиго и Роналдо:smir:

Испаднаа тактичарите да кажуват што и како а од друга страна сакаат да напредуват младинците од кантерата!!! Па со седење ли да напредуват :tapp: башка сите знаеме дека Гути не е за цел натпревар

За болдов си во право, не дека не е за цел натпревар, туку не е за низа натпревари по ред. Но треба тој да стартува па ако не му иде да се смени.

А Гранеро имаше и повеќе од доволно прилики за да се докаже, напредок кај него не гледам.
Гаго е тој на кој треба да му се даде шанса, плус сега кога Мамаду е повреден.

А и незнам зошто Гарај повторно не игра, дечкото изигра супер периодов.
Баш тој е вистински пример за млад играч кој покажува напредок, но еве пак е на клупа. Штом е Марсело е во тим, може да му се даде одмор на Арбелоа. :jaj:

Ya sabemos las alineaciones del partido:

REAL MADRID:
Casillas; Arbeloa, Ramos, Garay, Marcelo; Xabi Alonso, Lass, Granero, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo e Higuaín

по еден гол од Хиго и Роналдо:smir:
Што е со Албиол?

Што е со Албиол?

Ништо не е, заслужи одмор и тој, колку што памтам освен кога заработи црвен, на другите на сите натпревари беше стартер. Најконстантен дефанзивец ни е сезонава. А и Гарај минатиот пат беше резерва, така да мора малку Пелегрини да ги ротира и дефанзивците.

Вечер очекувам ГОЛзало Игуаин да ја скине мрежата на Пабло.

Ах не го видов составот... мило ми е што Гарај ќе стартува. Така и треба.
Вечерва Рамос треба да е лидер на одбраната. :salut:

Кики мава рекорд со голови, така да тој сигурно постигнува гол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom