- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.656
- Поени од реакции
- 14.632
Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero, Van der Vaart; Higuaín y Cristiano Ronaldo.
Не е официјално, но изгледа дека со овие ќе излеземе.
Перез само купува, не му се меша на МП тој. Многу случаеви видовме оваа сезона кога на некој му иде, веднаш е во прв состав.. Гути, ВДВ, Игуаин. Не знам од каде тој заклучок дека Перез кажува кој да игра, кога скоро секогаш МП ги поставува најдобрите.
Не е официјално, но изгледа дека со овие ќе излеземе.
Се повеќе и повеќе почна да ми се мота во главата дека МП му е само една обична марионета на Перез. Има предходно и некој спомнат, а и сликата од коа ја најдов и баш глеам...а и Перез највеќе ги спомнува Силва, Виља и Рибери.
Заклучок: Перез е тој што кажува кои играчи да играат, а МП само им кажува како да се постават.![]()
Перез само купува, не му се меша на МП тој. Многу случаеви видовме оваа сезона кога на некој му иде, веднаш е во прв состав.. Гути, ВДВ, Игуаин. Не знам од каде тој заклучок дека Перез кажува кој да игра, кога скоро секогаш МП ги поставува најдобрите.

фала ти што си се изнасмеа...Иначе повеќе ќе идат топките преку крилата со 4-5-1 од колку со 4-4-2:smir: