Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За 50 мил. овој на сликата може да пројде:wink: со Гаго

Руни не е Роналдо, не прајте бајрам со паметот :) Шансата за Руни да дојде у Мадрид според мене не дека е 0%, туку у минус влага :)

bi imalo vo slucaj Villa da igra krilen vo sto se somnevam,isto i za Fabregas(Iniesta bi igral krilen),a i da dojde do vakva situacija Henry bi se zboguval od Barca.Zatoa kazav deka u slucajot na Runi nema moznost da sedat u ist tim Benz-Higu-Runi.A po moe mislenje Higuain e daleku podobar od Runi.Ist ko slucajot na Iniesta,deteto e zver no seuste ne zvezda ko Silva,Fabregas i tkn
Се слушаш ли што збораш ти бе или треба да те носиме на ушно:pos2::pos2:

Да не им се слоши на Сити:pos: Хиго и Гаго за 50 мил. :bip:

http://www.goal.com/en-gb/news/2559...y-prepare-50m-bid-for-real-madrid-duo-gonzalo

И нека му ја зголемат платата зошто и заслужува, а и сам бараше мислам 4 мил. годишно:smir:

Доколку е ова вистина Перез нема двапати да размислува одма ќе ги продаде:nesum:Гаго да го проценат на 15м а Игуаин 35м одма ќе ги продадат:toe:Ова е мое мислење на основ на тоа што Калдерон го продаде Робињо кој во тоа време беше најдобар играч во Реал кој може и им ја донесе титулата:toe:а да не збориме за Перез на кого само парите му се вртат впамет:toe:

Доколку е ова вистина Перез нема двапати да размислува одма ќе ги продаде:nesum:Гаго да го проценат на 15м а Игуаин 35м одма ќе ги продадат:toe:Ова е мое мислење на основ на тоа што Калдерон го продаде Робињо кој во тоа време беше најдобар играч во Реал кој може и им ја донесе титулата:toe:а да не збориме за Перез на кого само парите му се вртат впамет:toe:

Игуаин по никоја основа нема да го продадат па макар и 50М да даваат фановите нема да дозволат а Гаго ништо чудно за него ... а Робињо е друг случај самиот сакаше да го напишти Реал :smir: ... и затоа Перез колку и да размислува за Игуаин може само да си го тапе мозокот :pos2:

Гаго може да го продадат и така не ни е потребен ако сакаат за 20 М да си извадиме, половина од цената на Силва или Навас може.А Игуаин за 500М тогаш може.

Извинете за оф-топиков,али морав да ја рокнам "песнава"

:pos::pos::pos::pos:

Игуаин по никоја основа нема да го продадат па макар и 50М да даваат фановите нема да дозволат а Гаго ништо чудно за него ... а Робињо е друг случај самиот сакаше да го напишти Реал :smir: ... и затоа Перез колку и да размислува за Игуаин може само да си го тапе мозокот :pos2:

Нема да му дозволат се додека овој лудиов Перез на лето не го донесе Виља па ќе видиме тогаш дали нема да дозволат Фановите:toe:

Овие на Алфа кога ги снимат овие емисиите Кака во стартниот состав :tapp:

А шо па толку сте запнале за Игуаин, 35 милиони малку ли се за овој играч?

Изгледа брзо заборавивте кога беше најпотребно како одигра?

Штом се во прашање парите, Перез би можел и клубот да го продаде. А знаејќи како завршија повеќето од играчите кои ги донесе Калдерон, се може да се случи со Игуаин на лето. Јас не верувам дека ќе биде продаден, напротив, Игуаин го гледам како главен напаѓач во наредните 3-4 години во тимот.

Нема да му дозволат се додека овој лудиов Перез на лето не го донесе Виља па ќе видиме тогаш дали нема да дозволат Фановите:toe:
Сега можеме само да си нагодуваме но за да го донесе Виља треба да го продава Бензема ... мое мислење класа напаѓач нема да се донесе евентуално некои од школата како Негредо , Буено и ред други :toe:

И готово не го бива а? :pos2:

Малку се.

Изгледа заборавивте кој е најдобар стрелец на Реал во последниве 2 години. Значи ако не му иде една вечер, и треба да заборавиме како одиграл кога е најпотребно. И Роналдо со Манчестер во финалето се посра, па пак беше продаден за 96 милиони.

:pos: Абе брат Хиго има 22 години, а и не би го сменил па да ми го даат Ибра и Виља ако сакаат :) нема шанси дечкото е ѕвер единствено Перез ако не засере нешто :lut: А и не ни треба да се реализира некој трансфер на лето. Сосема доволно сме јаки со овие играчиве што можеме да стигнеме до многу успеси. Само за Рибери викам зошто Зидан му предложи на Перез уште лани да го доведат, а Баерн не го даваше. Така да единствено тој трансфер би бил добар ако баш се мора, а по мое не ни треба ни он. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom