Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E OVA E TIM :vozbud::vozbud::vozbud: NATPREVAROT ME POTSETUVA PRED 2-3 GODINI KOGA MADRID GUBESE 1-3 PA VTORO POLUVREME NAPRAVI PRESVRT POBEDI SO 4-3,NE SE SEKAVAM DALI DUELOT BESE SO SEVILA ILI DEPORTIVO,ZNAM STRELEC BESE IGUAIN !!! ISTATA GODINA STANAA SAMPIONI !! SEKOJA CEST !!!

P.S RONALDO NE VREDI 90 MILIONI TUKU 190 !!!!!

Со Еспањол беше таа утакмица
Ја би му дал и 290м:vozbud::vozbud::vozbud:

pobedava i vakva igra neam gleano odamna mi ublazi dusata mozam spokojno da si legnam sea

Немам живци за никакво коментирање тоа утре. Само ке прашам дали МОНИ преживеа по крајот на утакмицата и ГОЛИОТ РАМОС!!!!! ???????? :) :)

HALAMADRID!
Дечки неможам да пишам импресии од утакмицава, уште сум како под наркотици, ЅВЕРОВИ се сите, имаме тим за големи дострели.....
:vozbud::vozbud::vozbud:

Одличен натпревар. Честитки за најслатката победа.:smir:

Добро е спасивме душа:pos2:
Не очекував никаков друг исход сем победа. Не ме изненадија :) душички, си ги обожавам:pipi:

Аххх од вакви натпревари срцето страда:)честито победа мадридиста.Исто чуство како победата против Mallorca 2006/2007 коа земавме титула:smir:

Ако ја има некој 2 во 1 некој на тикет нека чека исплата утре ќе видите како ќе ја сврти реал второ:helou:
Ви реков:helou: Нека серат сега гомната од барселона малце лајна е на:pusk:

Најслатка победа е во 90 минута со пресврт:vozbud:,ја со Интер сум го осетил знам како е:toe:,така се игра до крај борбено и ке падне гол :toe:

Убаво пишав дека ке бидеме први боби4е се буни:smir: Честито голема победа за мене и преголема во овој момент, ти треба за титула и од негатива 0-2 тепамееееееееее...Ѕверовииииии...јебем ти барселону...:pos2: незнам што да кажам многу сум среќен и то је то. Идемо даље са вилик успесима

vamos reaaal!!!

HALAMADRID!
Дечки неможам да пишам импресии од утакмицава, уште сум како под наркотици, ЅВЕРОВИ се сите, имаме тим за големи дострели.....
:vozbud::vozbud::vozbud:

дури сега забележуваш бе грев!? :) :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom