Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
romelu-lukaku.jpg

Заинтересирани сме за новиот Дрогба, Ромелу Лукаку. Со само 16 години го привлече вниманието на најголемите европски гиганти, и е можеби најдобриот напаѓач во белгијската лига. Од тимот на Андерлехт објавија дека почетната цена на Лукаку ќе биде високи 15 милиони, и според шпекулациите главната битка за негов потпис ќе ја водат Реал и Барса. Висок е 192 сантиметри, и е многу развиен и снажен, и затоа и го споредуваат со Дрогба.

Дечково го имам гледано два, три пати коа сум ги чекал Андерлехт за пари хехе. Можам да кажам дека за неговата возраст супер игра ( многу е цврт во дуел ги убива противниците ), ама мислам дека читав за него дека годините може не му се точни. Не сум сигурен за ово, а и не ни личи на 16 глејте го колкав вол е ке не крене сите на клоци :pos:

Дечково го имам гледано два, три пати коа сум ги чекал Андерлехт за пари хехе. Можам да кажам дека за неговата возраст супер игра ( многу е цврт во дуел ги убива противниците ), ама мислам дека читав за него дека годините може не му се точни. Не сум сигурен за ово, а и не ни личи на 16 глејте го колкав вол е ке не крене сите на клоци :pos:
Tocno e 16 god ima i stvarno e strasen igrac za ovi 16 god vo liga Evropa ja resi so Bilbao:smir:

Tocno e 16 god ima i stvarno e strasen igrac za ovi 16 god vo liga Evropa ja resi so Bilbao:smir:

Дечково треба да го земе некој добар клуб и да го тренираат да биде сличен на Drogba, е тек тогаш ке биде ѕвер:wink: има и потенцијал, а и иднина во него, само ако не почне да се заебава и да си се упропасти.

Ај избројте ми се кои ќе идете сигурни?

ShurikeN!!!
djmanga
Fear In Madrid
ivan1real
iggo_s
F i K o-Fan
BATISTUTA 9
армин06

ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО?!

Ако не пратите еден поздрав, да не ве видим више :Р:Р:Р

Ако отпаднеме, кај ќе се криеме ? :tv:

romelu-lukaku.jpg

Со само 16 години го привлече вниманието на најголемите европски гиганти, Висок е 192 сантиметри, и е многу развиен и снажен, и затоа и го споредуваат со Дрогба.

16 години - 192см..... :lud:
Овој е ненормален бе, ако не друго ќе ни служи за плашење.
Али да не испадне како фудбалериве од Нигерија, се преставуваат како 18 годишни а имаат 25+ :kesa:
Замислете го Дренте (1.67) покрај овој :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom