Пак ќе речам,да бев поблизу,идав...ам Охрид сум бе брат,и + имат алармантни вести дека ќе се изливат езерово,па ќе бидам на штрек ако задуват,да одам да отпијам малце.Заебете финале, дај сеа да си отидеме, шо си е сигурно сигурно си е.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ќе речам,да бев поблизу,идав...ам Охрид сум бе брат,и + имат алармантни вести дека ќе се изливат езерово,па ќе бидам на штрек ако задуват,да одам да отпијам малце.Заебете финале, дај сеа да си отидеме, шо си е сигурно сигурно си е.![]()
Нема бе. Си за?А ако изгубиме ? :tv:
Ти каде без тебе?Ај ти сега...да не ти речемАко изгубиме, ќе ве сметам сите што ќе бидете у студио (ако идете) за најголеми баксузи, и ластици ќе јадете да знаете
![]()
Заебете финале, дај сеа да си отидеме, шо си е сигурно сигурно си е.![]()
Yep, али ако изгубиме си идам на реклами :tv:Нема бе. Си за?
:poss:
Yep, али ако изгубиме си идам на реклами :tv:
Нема бе. Си за?
Ти каде без тебе?)
:poss:
Не бе, кај и да си за Реал дома да сиУвек гледам дома Реал, зошто на моменти сум премногу агресивен
Така да поарно дома да си седим
![]()
Ako tepame ban dve nedeli
Абе само да тепаме, па и 10 нека бидатАли ако не тепамее...ви кажав сите по 5 ластици јадете (ако се видиме некогаш
)
AS: Рибери го одбра Реал Мадрид
Според шпанскиот весник AS Франк Рибери ќе биде првото големо засилување на Реал Мадрид за сезоната 2010-2011
![]()
За иднината на францускиот интернационалец долго време се шпекулира и самиот Рибери најави дека кон крајот на март ќе знае многу повеќе каде ќе настапува следната сезона.
Рибери е под договор со Баерн до 2011 и Баварците признаа дека ќе го продадат играчот ова лето доколку тој не го обнови договорот.
Во март двете страни ќе имаат серија на состаноци по што ќе се знае дали Рибери ќе ја продолжи верноста или пак по крајот на сезоната ќе ја напушти Алианц Арената.
AS повикувајќи се на свој блиски инсајдер во целата операција вели дека Рибери нема да го обнови договорот со Баерн Минхен со што автоматски ќе замине од Германија летоска.
Весникот вели дека за услугите на Французинот има неколку сериозни кандидати.
Последен во трката за потписот на Рибери се вклучил Сандро Росел, кој важи за фаворит на претседателските избори во Барселона за наследник на Лапорта.
Абрамович и Челзи се подготвени да одвојат големи финансиски средства исто како и Манчестер Сити, кој во Рибери гледа замена за Робињо.
Рибери е трансфер цел и на Јувентус, откако управата на Бјанконерите не е задоволна од начинот на кој Диего се прилагодува на фудбалот во Серија А.
Но AS вели дека обидите на сите овие екипи се залудни бидејќи Франк Рибери сака само преселба во Реал Мадрид.
Агентот на играчот, Алаин Миљачио дал збор на Флорентино Перез и Зинедин Зидан дека Рибери ќе се пресели на Бернабе.
Повредите на почетокот од сезоната врлиле сомнеж врз зделката но по последните перформанси на Рибери на дуелот со Хамбургер сето тоа е минато.
Боби[Мкд];3365430 напиша:![]()
:baeh: :baeh: