Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ееееее овој Марко значи само филм ми крши:toe:...ништо од моето доаѓање, штом он не ме пушта, ништо од бизнисот.:tapp: хахахаха
Не шала на старана незнам стварно што како, ќе видам, зашто и 2 смена сум во школо, а и одбојка + тоа...незз стварно, ама знам само ако тепаме(а ќе тепаме) се пали цело Скопје, ја ќе ве пречекам, за тоа за неред и бељи праење прва ќе сум!!!:kesa::back:
Замислете даваат екранот поделен на два дела,едниот дел фудбалот а другиот вие кај што седите и во тој момент гол дава Рамос и Мони се дере на цел глас ко да добила на лото 150 милиони евра.Е ако тогаш не ми го продужиш животот за 20 години никад.:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Марче sry што ќе те разочарам, ама нема да идам на Вардар па и последно нешто у живот да ми е:pipi: не иде некако навивач на Работнички да ги бодри Вардар, нАли???:) Иначе Армин ти ја доби кладбата:pipi:
http://www.marca.com/2010/03/03/multimedia/graficos/1267635361.html

Мора да го повикаме администраторот на Kolku fanovi ima Real Madrid vo Makedonija?

Стварно секоја чест, преведува, се ангажира.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Ааа, фан-клубов болница ни стана, кој скршена нога, кој сипаница, фали уште некој со свински грип да излезе. :)

Армин не ти е лошо тоа, а мислам дека се повеќе администратори таму...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
AS: Рибери го одбра Реал Мадрид
Според шпанскиот весник AS Франк Рибери ќе биде првото големо засилување на Реал Мадрид за сезоната 2010-2011

За иднината на францускиот интернационалец долго време се шпекулира и самиот Рибери најави дека кон крајот на март ќе знае многу повеќе каде ќе настапува следната сезона.

Рибери е под договор со Баерн до 2011 и Баварците признаа дека ќе го продадат играчот ова лето доколку тој не го обнови договорот.

Во март двете страни ќе имаат серија на состаноци по што ќе се знае дали Рибери ќе ја продолжи верноста или пак по крајот на сезоната ќе ја напушти Алианц Арената.

AS повикувајќи се на свој блиски инсајдер во целата операција вели дека Рибери нема да го обнови договорот со Баерн Минхен со што автоматски ќе замине од Германија летоска.

Весникот вели дека за услугите на Французинот има неколку сериозни кандидати.

Последен во трката за потписот на Рибери се вклучил Сандро Росел, кој важи за фаворит на претседателските избори во Барселона за наследник на Лапорта.

Абрамович и Челзи се подготвени да одвојат големи финансиски средства исто како и Манчестер Сити, кој во Рибери гледа замена за Робињо.

Рибери е трансфер цел и на Јувентус, откако управата на Бјанконерите не е задоволна од начинот на кој Диего се прилагодува на фудбалот во Серија А.

Но AS вели дека обидите на сите овие екипи се залудни бидејќи Франк Рибери сака само преселба во Реал Мадрид.

Агентот на играчот, Алаин Миљачио дал збор на Флорентино Перез и Зинедин Зидан дека Рибери ќе се пресели на Бернабе.

Повредите на почетокот од сезоната врлиле сомнеж врз зделката но по последните перформанси на Рибери на дуелот со Хамбургер сето тоа е минато.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Абе јас би идел кај Филе ...ама многу имам за поминвење.....200 км...а и + Втора смена сум...да бев сабајле,друга песна ќе беше...здравје финалето:smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А ако изгубиме ? :tv:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
ех да можев ке доев ама и јас сум повреден xD ногата у пон сум на операција и ако идете,ако тепаме хахах филе кој знае што ке рече он е тежок Каталонец

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Aбе слушај,гледам погре и тие шо неможат да дојдат викет здравје до финалето,па си реков ај да не го нарушвам оптимизмот:pos2::pos2:...Иначе шо знам ако изгубиме,незнам шо можит да биднит:):)
А ако изгубиме ? :tv:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Aбе слушај,гледам погре и тие шо неможат да дојдат викет здравје до финалето,па си реков ај да не го нарушвам оптимизмот:pos2::pos2:...Иначе шо знам ако изгубиме,незнам шо можит да биднит:):)
Ke probame da ne izgubime.. :helou::wink::tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ееее шит... немогу бре :lut:
Не сум „повреден“, али други причини.... ставете ме како суспендиран :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Заебете финале, дај сеа да си отидеме, шо си е сигурно сигурно си е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom