Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој да не не го мрзи да напише програми кај што даваат Аргентина или Шпанија да глеам?

Некој да не не го мрзи да напише програми кај што даваат Аргентина или Шпанија да глеам?

НА ZDF германската имаш. И на овие:

Al Jazeera Sport +9
Arena Sport 1
Arena Sport 4
Gol TV (America) **
Iran TV3
Kanal A (Tur)
Nova Sports 2 (Hellas)
Orange Sport (Fra)
Sport Italia 2
Viasat Football (Swe)
YES Sport 2

Одлична асистенција до Higuain :vozbud: ама дечкото му лупна и мала кичма на Adler и гоооооллл:smir:

Еве го и Рамос постигнал погодок за Шпанија,а гледам Арбелоа и во Шпанија го клале лев бек. :icon_mrgr

Ова ме зачуди најмногу а беше најавуван Капдевиља а од 45-90 минута скоро цела одбрана на Реал
---------Касиљас-----------
Рамос-Пике-Албиол-Арбелоа :tv:
...За Игуаин NO COMMENT :zver:

Супер, сите здрави и живи се враќаат, во форма, само да се продолжи вака.

Албиол ќе му го земе местото на Пујол уште малку :baeh:

Ова ме зачуди најмногу а беше најавуван Капдевиља а од 45-90 минута скоро цела одбрана на Реал
---------Касиљас-----------
Рамос-Пике-Албиол-Арбелоа :tv:
.
После Реал слаба одбрана имал :)

Сакате да се собереме да идеме кај Филе во ноќ на шампионите? Или од дома ви се глеа со Лион.

Сакате да се собереме да идеме кај Филе во ноќ на шампионите? Или од дома ви се глеа со Лион.
Ја би некаде, дома не ми се глеа, сам. Али се сомневам дека повеке од 4 - 5 луѓе ке има. Ја сум за.Ај ако има некој шо можат/сакаат, нека му кажат на Армин преку пп, и ке биде.:smir:

Мони Реал официјално поканета да ни го обели образот таму да ни ја оличи публиката :)))

Потпишувам со две раце. Ќе поминам ако треба 100 километри, ама за таква работа ќе дојдам. :)

Само среди ти работата, и идеме одма. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom