Лееее која брзина ја има лудаков

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu sme jaki so e rabotava?
ne igrate so Milan pa za tova tepate![]()
Можи некој да најди снимка од тоа кога Роналдо ја стаса топката од Рамос, ко го истрча цел терен ?![]()
Не за друго, дека од Рамос беше па затоа ја стигна, иначе немаше ни да се помрдне.![]()
Реклама е Мони. Ја имам уште одамна гледано.Значи видеово е луцница, само што незнам баш дали е ова стварно....ватевер му се дивам на типов...:salut:
Реклама е Мони. Ја имам уште одамна гледано.![]()
Боби[Мкд];3338518 напиша:Stfarno i ja sumnjam dali e reklama, Ronaldo moze da trca 300 km/h!![]()
Nema shto, nemoze Vejronot da bide brzi od Cristiano komshi, ima tuka mnogu shto veruet deka vejronot e pobaven od Ronaldo a i jas mislam taka. Inaku Ronaldo vs insignia e vekje ramnopravna trka.Кордобата да не ти стартува со 300 а боби?![]()
Боби[Мкд];3338788 напиша:Nema shto, nemoze Vejronot da bide brzi od Cristiano komshi, ima tuka mnogu shto veruet deka vejronot e pobaven od Ronaldo a i jas mislam taka. Inaku Ronaldo vs insignia e vekje ramnopravna trka.![]()