Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И наредниот натпревар остануваме на 2 бода во случај ако не киксне Барса па да избиеме на првото место.Инаку ме плаши тоа што играме со Севиља точно пред натпреварот со Лион.Тоа треба да го среди МП зашто има широка клупа и да направи комбинации.

Португалецот од редовите на Реал Мадрид Кристијано Роналдо ќе учествува во хуманитарен меч за помош на настраданите на островот Мадеира. Претседателот на Порто Хорхе Нуно Пинто контактирал со Роналдо кој му потврдил дека ќе биде присутен на хуманитарниот дуел.

Репрезентативецот на Србија, Милош Красиќ oткpи дека мадридски Реал е на неговото прво место во листата на желби и дека би посакал налето да го облече дресот на „кралскиот клуб“.

:toe:

Еве, нова статуа на Роналдо на некој плоштед во Мадрид висока 10 метри

1266847916.jpg

1266847845.jpg

1266847716.jpg
морам да признаам, бидејки сум уметник оваа статуа е многу аматерска и дебилна и пред се непропорционална...
никаде во светот (освен некои изроди де) не може нозете да ти пократки од целото тело нагоре(и тоа во голема мера) а на роналдо тука се премали... :tapp:
така да ќе служи само како предмет на исмејување, али само браво за иницијативата :pos2:

извинете едно прашање
мецелдер уште е кај вас?
мислам дека е добар играч али никад не игра прва постава за вас:toe:

Bravos Real Madrid rastur manga 6-2..

ronaldo rastur ne spomenik ajfelova kula treba za nego nova da se naprae

a za ovie od barselona ljubomornive kopilinja so me blokirale od tamu zs im fufka cutek samo za niv treba

Bravos Real Madrid rastur manga 6-2..

ronaldo rastur ne spomenik ajfelova kula treba za nego nova da se naprae

a za ovie od barselona ljubomornive kopilinja so me blokirale od tamu zs im fufka cutek samo za niv treba
браво бе мајсторе само така, имаш муда тоа да им го кажеш у лице :helou:

Тука го имате оној разговор помеѓу Чаби и Роналдо кога се договараа за пеналот. Исто се слуша и дека цел Бернабе бараше Раул да шутира.

Можи некој да најди снимка од тоа кога Роналдо ја стаса топката од Рамос, ко го истрча цел терен ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom