Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Матер ви ебаа. Просто како да го гледам Депортиво да игра:kesa:
Треба да бидете среќни што резултатот не е 10-0 за Лион:smir:

Како прво арбелоа е деснак не е левак..увидија неговата игра ќе видиш дека десната нога е негова посилна...како второ што ви е крив судијата кога играте катастрофално..кака нигде го нема..роналдо привремен блесок..игуаин отсечен..чаби милион грешки..мамади само во одбрана го гледам....ај блеки ќе се подобри ситуацијата..па и судиите се луѓе не туку ги вреѓате неможат да не грешат..тие гледаат да ја исудат утакмицата и да не се во центар на внимание и да си добиат оценка над 7.9 за да бидат во конкуренција за наредна утакмица..размисли...

Прочитај поубаво Рамос и Албиол ги спомнав
Играта е катастрофална никој не негира ама сдијата на секој старт суди прекршок и дели жолти

Дојде време еден трапчо како Бумсонг да им зема топка на нашиве како деца...:tapp:

немој мене некој да ми спомнал за надеж зашто ке го отерам у пм !!!!!!!!!!!!! ако не тепаме следната утакмица бензема+kaka+pelegrini=out

Нејкам да провоцирам, али бидете среќни што не загубивте повише :wink:
Али сепак на Бернабе ќе се решава

Дојде време еден трапчо како Бумсонг да им зема топка на нашиве како деца...:tapp:
То ке го кажував и јас.:kesa:
Катастрофална игра од сите ке го издвојам само Диара како најборбен во средината.Се надевам дека другиот натпревар ке постигнеме барем гол.

Ебате клошарите од Лион да губат што неможе еден ленс, ле ман и незнам уште кој да тепаат

Неќам да барам оправдување зошто и нема ама мислам дека голем удел во играта имаше ладното време на кое не беа навикнати можеше да се забележи дека тешко дишеа ама и тое не е некое оправдуваше

Кака извиси,дефинитивно не ги оправда астрономските суми дадени за него.

izgleda pelegrini mnogu saka da experimentira :@ :@:@: e toa koa gi nema vdv i guti a higuain ne e u forma a granero od sea nikako u 1 tim

Ете крај!!! Го исцицаа на велико:@ Сепак тоа што го мрчев неколку страни наназад така и бидна...женска интуиција јбг.:tapp: Што и да кажам сеа ќе биде мрчење на празно и ќе биде кажано во афект, ама нема да издвојам ни еден за да добие некој пофален збор, се на се ТИЊА, КАТАСТРОФА! Не играа како мали деца, многу топки изгубени и многу шутеви без врска. Ај нека помине малку време да ми се олади главава па ќе видам што како, само знам дека деновиве едно нешто добро не ми се деси:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom