Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наздравје бричње...ајде отидов ја :)

Иначе Пелегрини испадна тежок педер!!! Не пушти ниеден од младите! Ако не на вакви утакмици, КОГА?!?!

бензема браво у право си за тоа што не пушти младинец педер го мразам само една измена направи:nesvest:

Честито победа дечки ќе беше 0-3 немаше никаков пенал.Инаку задоволен сум од играта да не речам презадоволен.Рамос да му:drk:ги растури бе секоја чест,треба да игра централен и понатаму кога ќе имаме вакви ситуации.

Сите одиграа добро, ама Арбелоа одигра најдобро...каква утакмица одигра типот без ниедна грешка. Цело време беше и во напад и одбрана.:realsal:

И... верува уште некој у традиција? :baeh:

Честито нека ни е победата, ова е Реал, знае да победи и со скрпен состав.
Каков натпревар на Гути... реткост се ваквите утакмици, да ти е жал ако си пропуштил:tv:
Марсело изигра одлично, Рамос и Албиол супер, цела средина беше добра.
Распали и Бензема, а Раул си е Раул.

Инаку го пцуев последни 30 минути Пелегрини затоа што не стави никој од младинците, да ти е*ам политиката глупава:uvo:

Одлична игра од Арбелоа, Гути и Рамос секоја чест. Само Кака сеуште многу греши во подавањата и губи лесно топки, а тоа е само заради тоа што жали за Милан верувајте ми:smir:

Браво мајстори, секоја чест немам зборови

Еве зошто Барселона е најдобра на свет со 6 титули, па игра со 14 играчи на секој натпревар

propho1264892826.jpg

Одлична игра од Арбелоа, Гути и Рамос секоја чест. Само Кака сеуште многу греши во подавањата и губи лесно топки, а тоа е само заради тоа што жали за Милан верувајте ми:smir:

Колку години имаш бе...?? АЈ мани се од фан клуб..преко К си ми веќе...не ми требаат твоите научни размислувања...иди таму на децата у маало им раскажувај кој како игра..и за кого жали....

Колку години имаш бе...?? АЈ мани се од фан клуб..преко К си ми веќе...не ми требаат твоите научни размислувања...иди таму на децата у маало им раскажувај кој како игра..и за кого жали....

Абе мајмун ај не се цепај многу. Ни ти згрешив нешто ни ништо па да се понашаш!

Кога сум оптимист, лошо испаѓа, сеа песимист бев и конечно тргна работава. Ако вака продолжи да игра Гути, би го играл уште 3 сезони. Ова беше она што ни недостасуваше. Играчите на располагање се совршенство, фалеше одличен Плејмејкер. Гути со Чаби денес имаат 12/10 за одиграното.Просто без зборови да ме остават. Ова е еден од најсилните тима во Ла лига(нормално после Реал и Барса) заедно со Валенсија и Севиља. Во гости ги убивме во секоја смисла на зборот.
Раул Out Игуаин In и тимов е подготвен да освојува титули.
Ваква игра да се доведе до совршенство е потребно само време и ништо повеке, тимов да е константен и ке е на врвот.
Hala Madrid:Real:

Абе мајмун ај не се цепај многу. Ни ти згрешив нешто ни ништо па да се понашаш!

НЕ пишувај глупости..остави постарите чичковци да ја реализираат играта..ок ?? ајде сега на спиење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom