Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Прекина проклетството Риазор, тоа е она што највеќе ме радува. Реков дека не верувам во традиции, и господата може да докажат колку вредат, а тоа и го докажаа вечерва. Го гледав само првото полувреме, и да сакам по некој да плукам, нема по кој. Ѕверска игра од сите играчи, не можам да ја опишам, можеби Раул промаши пенал ситуација, но ајде му се простува, нема долго време играно. Гути изигра феноменален натпревар, капа треба да му се симне. И доста плукајте бе по Кака.. Кој кур ви е, за вториот гол кој повлече акција, за третиот исто ? Касиљас случајно да не беше ?

Нема што друго да се зборува, освен да се честита, секоја чест момци. Стварно се гледа колку потенцијал има овој тим, па колку само маки не пратеа, разни срања, повреди, но тие изненадуваат. Ако не победевме вечерва, борбата ќе беше завршена, но откако победивме се враќа голем оптимизам кај мене, и мислам дека ако продолжиме со вакви игри имаме големи шанси да ја освоиме 32 титула во Ла Лига.

HALA MADRID !

Искрено мислев дека е педер али тоа што го направи треба да имаш муда до колена!Гути секоја чест мајсторе!!!

Ај нека ни е благословено и среЧно да продолжиме со вакви победи :)

Шо е ова гол на колото и играч на колото секоја недела од нас а :D:D

pro_photo1264897627.jpg

:drk:

После викајте дека сум малер пак:wink:,исто како и со валенсија коа не очекувате вие победувате:toe:

Добар ти е составот,а за Ласс да нема место?

Погледнете го само движењето на Бензема при постигнувањето на 3тиот гол, трча во празно, неколку чекори кон лево без топка, и шут (и гол де) :smir:

Гути... :pipi:

Честито победа и конечно видов еден кака кој сакав да го видам оддамна :vozbud:
Потегот на Гути ноу комент..коа видов дека дава пета си викам шо кур му е на лудаков бе
Конечно Бенземаа
Ај среќНо

Ako голот на Барса прошлата недела беше од фудбалски учебник за контра, голот на Бензема беше од збирката задачи, од Нумерусот :D

кога го нема роналдо,тогаш истото со валенсија кога го немаше успеавме и без него да ја тепаме и сега истото гути ѕвееер

Во прв момент не приметив дека ја дава со пета, мислев се сплетка лудаков. Се збунив и јас малку, ама кога видов дека му ја дава со пета на Бенз....:drk:
И ја мислим дека Перез треба да им плаќа на противничките навивачи по некоја сума кога играме на гости, уште од прва минута да му пеат GUTI MARICON...:)

И дали тоа конечно заврши проклетството наречено Риазор??? -ДАААА!!!!!:vozbud: АЈДЕЕЕЕЕ НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ПОБЕДАВА И ДА НИ СЕ МНОЖАТ:vozbud: Ги отворија као црква у недела, као дневник у понеделник:drk: Значи каква утакмица абе да ти е мерак да глеаш:toe: Се на се играта беше екстра, ама за Рамос no comm. и која пета ја дае Гути ејјјј педееееррррр:drk::drk::drk: Бензема конечно се раздвижи дечкото, али се на се сите беа топ, само ми е криво што не влезе некој од децава, али ај у наредна прилика:) аааааа и ја коа викам дека Рамос треба да игра централен, они не ме слушаат...затоа памет за друг пат:tapp::smir:
Лееееее радостиии ејјјј...уште не ми се верува...мераци:drk::vozbud::back::back::back:

За Бенз да не слушнам лош муабет, сететесе на Руни колку време му требаше да стане ова што е денес.

Ај честито победа :helou:

Фала Марче фала:back::pos2::pos2: Абе ја коа ти викам ќе губите ти не ме слушаш, ми викаше ќе плечеш, вака така, а искочи дека за џабе си фрлил пари за паломи да ми купиш...а сеа кој плачеше?- тииии:pos2: ве уништија:pipi:...ај не се нервирај, ќе помине:wink: само кажи коа сакаш паломите да ти ги дадам???:pos2::back::back::back::back::back: ........ај да ти посветам уште нешто...дел од песна:pipi:......како восок солзи печат, нека течат, нека течат...:pos2::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom