Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Готове е со проклетството наречено Риазор!!!
Кои акции ги прават овие не се нормални бе:vozbud::vozbud:

Само ова ќе кажем за играта :drk:

И уште нешто...каков централен бек имаме во Рамос, а го користиме како десен. Жално...:(

И уште нешто ќе забраев...сум приметил дека на која и да било утакмица, кога од почеток се пее GUTI MARICON, им ја ебе мамата после :) Ама ако, уште еднаш докажа дека е најголем педер...ги е*е све по ред играчите на Депортиво :)

То што реков малку среќа е потребна и крај.Гути значи каков осечај за пас има:bravo:,само малку да потрча повеќе .Супер само нека продолжат вака а одбраната дека ќе ни биде ѕверска оваа сезона мислам дека никој не го очекуваше тоа.ХАЛА МАДРИД!Се гледаме на крајот на натпреварот:smir:

Акцијата за 0:2 ќе биде акција на колото. Какви пасови и пета на Гути, му ја намести на тацна на Бенз.
Добра игра, да продолжиме вака и второ, и се надевам дека ќе стават некој од младите.

abe jas ne znam zosto ne igra zasekogas pellegrini so ova formacija najdobra hehehe ke gi gazimoo vecerva koj saka da se kladi deka ustre tri gola ke im daemo HALA MADRID....

Лелел голманот што убаво го легнаа.Меракот ми го направија.
Кире чекај има уште едно полувреме не за друго да не напраиме од готово вересија.

Блиску сте до победа а :) Јебига заслужено водите:helou:
Не ми се верува дека Гути блесна баш сега. Инаку Марсело игра одличен меч, а и Гранеро. Кака не импресионира многу многу, а Бензема да не го дадеше голот истотака има просечни издание. Сепак на овој мечл ние сме тиењ кои играат лошо во одбраната а тоа со тим ко вашиот не смее да се дозволи:nesvest:

Aбе што се секираш ова е веке добиена утакмица за мене:vozbud: Гути Хаз д Бист:drk: Леелееее ке му даам да ми го бапне ако продолжи волку јако да игра:pos2::pos2::pos2:

Ајмо народе почна 2-ро полувреме
HALA MADRID!!!!!

Блиску сте до победа а :) Јебига заслужено водите:helou:
Не ми се верува дека Гути блесна баш сега. Инаку Марсело игра одличен меч, а и Гранеро. Кака не импресионира многу многу, а Бензема да не го дадеше голот истотака има просечни издание. Сепак на овој мечл ние сме тиењ кои играат лошо во одбраната а тоа со тим ко вашиот не смее да се дозволи:nesvest:

брат ...не зборувај така...КАКА ЈА ПОВЛЕКУВА СЕКОЈА КОНТРА....БЕНЗЕМА е тој што ја задржува топката во свои нозе додека не се набиеме сите пред голот на депортиво...Кака е тој што на себе навлекува по двајца...бензема е тој што цело време втрчува...во празно...да беше игуаин место раул...сигурно ќе искористеше барем една од тие 3 шанси на раул...и веќе ќе беше катастрофа

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ....во можност е да се сруши серверот на кајгана..од невиден бран на ПУШОКУРАЧИ КАТАЛОНИСТИ во фан клубот РЕАЛ МАДРИД...хахахахаха....ПЛАЧАТ ЕЈ ПЛАЧАТ....сите очекуваа пораз на реал оваа утакмица ...хахахаха

брат ...не зборувај така...КАКА ЈА ПОВЛЕКУВА СЕКОЈА КОНТРА....БЕНЗЕМА е тој што ја задржува топката во свои нозе додека не се набиеме сите пред голот на депортиво...Кака е тој што на себе навлекува по двајца...бензема е тој што цело време втрчува...во празно...да беше игуаин место раул...сигурно ќе искористеше барем една од тие 3 шанси на раул...и веќе ќе беше катастрофа
Јебига :) ајискрено не очекував толку да фали Фелипе. Али без него како да играме без бекови, и многу лесно не исплескавте по крила. Немам зборови и примедби, мечот е веќе решен!

сите хејтери што викате дека кака не играл добро па што очекувате од него бре!! ? он не е голгетер туку креатор на игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom