Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сме тапа за центаршутеви, неаме такви напаѓачи кои ќе стојат во шестнаесетник, и ќе чекаат центаршутеви.
Последен гол после нафрлена топка, Гарај против Валенсија.![]()
Значи ке игра против Депортиво па после ке ја отслужи казната или грешка разбрав? И аман бе го утепале човекот 600 евра казна,од кај да им ги најде...за тие пари овде во македонија 2 цигари ке испушеше ама јбг...![]()
![]()
Аман бе тој Роналдо не уништи 180 евра казна тоа ти е една просечна македонска плата бе дај да собереме пари да помогнеме на клубот да ја плати... не е на арно работава:uvo:Ништо од поништувањето на картонот на Роналдо. Роналдо е казнет со 600 евра, а клубот со 180 евра. Реал Мадрид ќе се жали до комисицијата за спортска дисциплина, одлуката ќе биде донесена утре. А Роналдо ќе патува во Ла Коруња.
http://www.as.com/futbol/articulo/apelacion-perdona-cristiano/dasftb/20100128dasdasftb_51/Tes
А ова со заминувањето на Гаго. После некое време ќе жалиме за него како што жалевме по Камбијасо, Макелеле.. Само касно ќе биде тогаш..
Аман бе тој Роналдо не уништи 180 евра казна тоа ти е една просечна македонска плата бе дај да собереме пари да помогнеме на клубот да ја плати... не е на арно работава:uvo:
дали знае некој што се случува со Metzelder?повреден ли е?
Познато е дека нема да игра.
Реал денеска поднесе жалба до Шпанската фудбалска федерација, но таа беше одбиена. Поднесена е нова жалба до комисијата за спортска дисциплина, и таа одлука ќе биде донесена утре. Роналдо ќе патува во Ла Коруња, и доколку комисијата ја тргне казната, тој ќе игра. Доколку не ја тргне, ќе гледа од трибини.![]()
Deportivo je prethodnog vikenda bez većih problema stigao do trijumfa nad Bilbaom pred svojim navijačima rezultatom 3-1. Real je pred svojim navijačima savladao Malagu sa 2-0, ali rezultat je mogao biti i znatno lošiji po Madriđane, imajući u vidu činjenicu da su gosti propustili da realizuju nekoliko kolosalnih prilika za gol.