Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честита нека ни е победата од вчера..Не беше лоша играта,Гути беше најзабелезителен на теренот капитенски изигра..Сега не очекува тежок натпревар со Депортиво се надеваме дека ке е прекинеме таа црна серија на Риазор и ке си заминеме со победа. :real:
нема ни теоретски шанси... :nenene:

нема ни теоретски шанси... :nenene:

Седи бре пак ти! Да си одел Раул да си одел овај да си одел онај, доста е од вавки песимисти како тебе. Ако велиш дека тимот за кој што навиваш нема ни теоретски шанси на некоја не е битно која утакмица, па шо фан си ти бе!?

Седи бре пак ти! Да си одел Раул да си одел овај да си одел онај, доста е од вавки песимисти како тебе. Ако велиш дека тимот за кој што навиваш нема ни теоретски шанси на некоја не е битно која утакмица, па шо фан си ти бе!?

Ти нема врска ова брат.
Не значи ако си некогаш песимист дека не си фан. Баш напротив, да бидеш во неизвесност за својот тим, или да критикуваш после пораз или победа небитно, баш тоа значи дека си вистински фан, и дека сакаш се најдобро за клубот. А не само ќе победиме бла бла... нормално подобро е да си оптимист но ако си критичен не значи дека не си фан.

Лично сум по малку оптимист за на Риазор. Глупо ми е кога се спомнува традиција или слично... тоа може има некое психичко влијание, но преувеличено е тоа. Очекувам поволен резултат, иако ќе биде тешко без Игуаин и CR, имаме само двајца напаѓачи... очекувам сега Пелегрини да викне некој шпиц од Кастиља:pipi:

Ти нема врска ова брат.
Не значи ако си некогаш песимист дека не си фан. Баш напротив, да бидеш во неизвесност за својот тим, или да критикуваш после пораз или победа небитно, баш тоа значи дека си вистински фан, и дека сакаш се најдобро за клубот. А не само ќе победиме бла бла... нормално подобро е да си оптимист но ако си критичен не значи дека не си фан.

Лично сум по малку оптимист за на Риазор. Глупо ми е кога се спомнува традиција или слично... тоа може има некое психичко влијание, но преувеличено е тоа. Очекувам поволен резултат, иако ќе биде тешко без Игуаин и CR, имаме само двајца напаѓачи... очекувам сега Пелегрини да викне некој шпиц од Кастиља:pipi:

А бе брат не си ме сватил ти шо сакам да кажам. Батистута цело време плука по играчите (читај Бензема), по управата, по Перез, па да сни го продаеле Раул и незнам шо ти не.. Aко не следиш на фан клубов ќе знајш дека во секој негов пост има искритикувано некој дали од управа дали од страна на играч (буквално) ... Инаку то шо го реков за шо фан си ти ако мислиш така, тоа тој го кажува како да е завршена утакмицата па готово немаме шанси.

Добро до негде е у право Батистута ама за Раул ова го кажал од нервоза сигурно. Не треба одма поединци да се бунат и да пишуваат колку да има пост. А што спомна Елнињо за Песимисти у право е.

ПР. Ја коа ги гледам Реал и коа ке почнат да грешат поединци од новодојдениве ми иде да ги убијам, а со тоа докажуваш само колку си голем фан на Реал и колку ти значи клубот.

Ако грешам поправете ме зошто пола од фановите ке ми се фрлат пак:icon_lol:

А бе брат не си ме сватил ти шо сакам да кажам. Батистута цело време плука по играчите (читај Бензема), по управата, по Перез, па да сни го продаеле Раул и незнам шо ти не.. Aко не следиш на фан клубов ќе знајш дека во секој негов пост има искритикувано некој дали од управа дали од страна на играч (буквално) ... Инаку то шо го реков за шо фан си ти ако мислиш така, тоа тој го кажува како да е завршена утакмицата па готово немаме шанси.
:aplauz:браво најкреативно до сега...
не знам кој филм го вртиш во главата за тебе овој тим е совршен без роналдо игуаин и вдв... и 100% победува не е битно каде со кого или против кого...
значи ако играле до сега 19 години по ред со најдобри играчи против депортиво на Риазор и притоа не успеале да победат, значи постои некоја пречка за тоа да се оствари...
а сега кога нема кој гол да даде буквално, кога освен роналдо игуаин оваа година друг не постигна гол и кога овие двајца постигнале речиси 65% од головите за реал многу појасно ќе ти биде и ќе треба нешто повеќе од чудо за да слави Реал...
а не дека не сакам, напротив ќе ми биде повеќе ќеф тоа да се случи ама шансите се многу мали...
и гледам најголемиот фан си се е совршено во Реал и не требаат критики само бодрење многу сме јаки како со атлетик и осасуна:smir: или како со малага оваа кога и самиот пелегрини не е задоволен ти си воодушен.. браво ти завидувам,сите играчи ти се совршени тебе, едноставно нема поодбри,или Руд за тебе е играч кој не вреди и е небитен (а баш таков ни фали...) и заслужи дирекна клоца од управата... не за друго "има подобри од него" (секоја чест на гореспоменатите исклучоци)
се извинувам што те вознемирив, нема да се повтори,млад господине...

п.с. штета шо нема да се отвори нормална дискусија, секогаш има некој на врв срце, и се знае да каже по нешто... продолжете така ќе уживаме во фан клуб мизерија... и може ќе останат само 5-6 луѓе подготвени за расправии
Have a nice day :smir:

Денеска ќе се донесе одлуката за картонот на Роналдо. Да се надеваме на позитивни вести.

http://www.marca.com/2010/01/26/futbol/equipos/real_madrid/1264490600.html

Како аргумент ќе се даде видео од Меси во натпреварот со Севиља, кој скоро на ист начин се обиде да се ослободи од играч, а не беше тоа санкционирано.

34o1wth.gif

За ова видео станува збор. Меси 5 пати замавна со раката за да се ослободи од него, само што Роналдо е физички поспремен, па затоа и веднаш се ослободи од играчот.

Вас нема да ви игра Кристијано, а нас Фелипе и Гвардадо, а немаме ни лев бек, па види кај кој се поголеми шансите за победа:nesvest:
Абе и со Роналдо и без него пак ќе ве тепаме:back:...тоа ти е тоа. Конечно ќе и дојде крај на таа трдиција ваша да тепате на домашен терен. Сеа на нас е редот, знаеш она, за се има прв пат:pipi: а и не за другооо, како и да е ќе си добиеш пакетче паломи Марчеее:back:...и ај кажете коа се игра бре сабота или недела, за да знам коа Марчево да си ги добие паломите:pipi: хахахаха....не шала на страна традиција си е традиција и се надевам дека конечнооо ќе биде прекината:toe:....а да честитам победа со мало каснење, иако не бев во можност да ја глеам утакмицата, ми кажаа дека изиграле на ниво и дека имале голем број на шанси...али 3 бода си се 3 бода па и 1-0 ако сака нека е резултатот. Да му посакам мнооооооогу среќа на Руд и стварно му фала на човекот за се што направи за Реал:pipi: многу ми е жал што си отиде, ама тое е тоа...HALA MADRID!:back:

Абе и со Роналдо и без него пак ќе ве тепаме:back:...тоа ти е тоа. Конечно ќе и дојде крај на таа трдиција ваша да тепате на домашен терен. Сеа на нас е редот, знаеш она, за се има прв пат:pipi: а и не за другооо, како и да е ќе си добиеш пакетче паломи Марчеее:back:...и ај кажете коа се игра бре сабота или недела, за да знам коа Марчево да си ги добие паломите:pipi: хахахаха....не шала на страна традиција си е традиција и се надевам дека конечнооо ќе биде прекината:toe:....а да честитам победа со мало каснење, иако не бев во можност да ја глеам утакмицата, ми кажаа дека изиграле на ниво и дека имале голем број на шанси...али 3 бода си се 3 бода па и 1-0 ако сака нека е резултатот. Да му посакам мнооооооогу среќа на Руд и стварно му фала на човекот за се што направи за Реал:pipi: многу ми е жал што си отиде, ама тое е тоа...HALA MADRID!:back:

Е ќе видиме колку ќе не тепате без Роналдо:wink: Инаку за информација пошто гледам се буните за картонот на Роналдо, играчот на Малага е повреден три недели, па ако ви го поништат црвениот, ќе биде голем срам за федерацијата :)
И монке, ја веќе ти спремив пакетче салфетки, па сега ќе видиме кој за џабе трошел пари :):back::back: И мислам дека средбата е во сабота:toe:

34o1wth.gif

За ова видео станува збор. Меси 5 пати замавна со раката за да се ослободи од него, само што Роналдо е физички поспремен, па затоа и веднаш се ослободи од играчот.
Падна на земја противников???(мислам дека и овај е од Ла Масиа) Вака го фаулираа Роналдо ???
Меси го држеа можеш да видиш колку време, на крајот Меси и се ослободи ама без паднат противник, кога веќе судијата досуди фаул и му даде жолт картон на овој другиот

Роналдо се ослободи од играчот и ПОТОА намерно го мавна по фаца, мислам дека овде нема место за многу дискусија.

Е ќе видиме колку ќе не тепате без Роналдо:wink: Инаку за информација пошто гледам се буните за картонот на Роналдо, играчот на Малага е повреден три недели, па ако ви го поништат црвениот, ќе биде голем срам за федерацијата :)
И монке, ја веќе ти спремив пакетче салфетки, па сега ќе видиме кој за џабе трошел пари :):back::back: И мислам дека средбата е во сабота:toe:
Ќе видиме беее...иначе у сабота е, од 22 часот.:back:

Падна на земја противников???(мислам дека и овај е од Ла Масиа) Вака го фаулираа Роналдо ???
Меси го држеа можеш да видиш колку време, на крајот Меси и се ослободи ама без паднат противник, кога веќе судијата досуди фаул и му даде жолт картон на овој другиот

Роналдо се ослободи од играчот и ПОТОА намерно го мавна по фаца, мислам дека овде нема место за многу дискусија.
Токму така. Ова беше чист црвен картон, нема никаква основа за реал да се буни. Роналдо само прави мајмун од себе што се одлучува на ваков чекор :toe:

Ќе видиме беее...иначе у сабота е, од 22 часот.:back:
Едвај ја чекам саботната вечер тогаш. Па нека победи посреќниот :back::back:

И Меси 5 пати замавна со раката да го мавне, која е разликата ? И едниот и другиот сакаа да се ослободат од играчите, и двата случаи се идентични. Само што, како што кажав, Роналдо е физички поспремен од Меси, па затоа и играчот на Малага повеќе си го осети тоа. И играчот на Малага кој беше фаулиран, изјави дека тоа било борба за топка, и немало никаква намера од Роналдо.

Грешка!!!
Меси се обидуваше да се ослободи, ама не се ослободи на тој начин, туку на оној начин кој најдобро го знае, Роналдо не беше олку силно задржан + кога веќе се ослободи намерно го удри играчот, на кој сега му е срушено лицето

Шпанската фудбалска асоцијација нема теоретски шанси да го поништи црвениот картон, читав дека можеле да му ја продолжат суспензија од 1 натпревар на 3 натпревари :smir:

2ljnsq9.jpg

И која е разликата ? И Меси да ја имаше височината на Роналдо, и играчот на Севиља ќе се здобиел со таков удар. Не можеш да докажеш дека имало намера од Роналдо, јас тука ја земам онаа изјава на играчот на Малага, каде и самиот тој изјавува дека немало намера. Не мора да значи дека ако имал скршен нос, мора да имало намера. Имало случаеви каде играчи нозе си кршеле, и сето тоа било без намера.. Знам дека Роналдо знае да се испонаша дегенски во некои ситуации, али во овој случај ова е престрога казна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom