Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2: Смешно....(не се смеам за тексот,туку за тоа што ова е постирано во Реал Фан Клуб)

Иначе глеам навивачите на Осасуна го надредувале Роналдо(му викале да умре,кај му бил Гути..итн...).Баш ми е мака што не им шибна гол бе...јако ќе беше да се види како ќе го прослави голот

http://sportdenes.com/20100104296/fudbal/spanija/%E2%80%9Eumri-kristijano%E2%80%9C-dovikuvaa-navivacite-vo-pamplona.html
http://www.as.com/futbol/video/penitencia-cristiano-reyno-navarra/dasftb/20100104dasdasftb_9/Ves

^Ако не се постирани до сеа..ако се,здравје :)

Смеј се ти смеј се, (иако незнам шо е смешно насекаде кружат информации за негово доаѓање..) кој последен се смее најслатко се смее.. да не ве снајди истото ко со Роналдо па пак да се смејме. :)

Абе никаков Пато никаков Руни, еве ако дојде Рибери на лето арно ако не добар е и вака тимот.
Еден дефанзивец да се набави нема да е лошо :)

Они кој не беа во можност да го гледаат натпреварот со Осасуна пуштете сеа Алфа, почнува второ полувреме.
Уште се чудам тој коментаторот каков дебил е. Пратете го, срам е.

Едит: Без Лас и Рамос против Мајорка.

Албиол ми се чини дека играше се до купот на конфедерации, после таму Пике заслужено си го зазема местото, иако и таму имаше случаеви кога Албиол и Пике го сочинуваа одбранбениот тандем. Знам само дека Пике и Пујол играа и против Македонија.

Spain+v+South+Africa+FIFA+Confederations+Cup+Jp35UY6He40l.jpg

Оваа слика мислам дека е од полуфиналето.

Што напинаат овие од Барса,глеајте си таму тие вампирите ваши,недај боже Пујол на стари години во Реал(може за во Кастиља) а Пике и Албиол кој како ќе се докаже така и го зема Дел Боске во Шпанија.
Поназад некој спомна Рамос и Лас поради картони нема да играат или...

Абе никаков Пато никаков Руни, еве ако дојде Рибери на лето арно ако не добар е и вака тимот.
Еден дефанзивец да се набави нема да е лошо :)

Да да, имаш право напаѓачката линија е добра, треба одбраната уште некоја корекција и се ќе биде топ, а ако Перез има вишок за трошење ок би било и уште еден креативец, Фабрегас некако највише ми одговара...

Поназад некој спомна Рамос и Лас поради картони нема да играат или...

Да, 5 жолти.

Роналдо прокоментира за извиците кои ги слушал во Памплона. (Умри Роналдо)

"Por un oído me entra y por otro me sale"

"Од едното уво влегува, од другото излегува"

:icon_lol:

хахаха... гледам некој чиста правел малку тука по фан клубот :vozbud:
ама е досаден ден денеска ај да не изненадат со некој случаен трансфер, па да има за што зборуваме една недела,добар или лош...
подобро е кога има тензија :wink:
бај д веј ако се казнени рамос и лас кој ке игра деснои крило бе, а кој лево ако арбелоа иде десно?
офф мори мајко ајде да го земат маикон, до петок да решиме некој дилема :pipi:

Иванович или Карваљо ајдее дедо Перезз молимтеее

Moре како што запнале, Коларов, Иванович, Видич.... некој србин ќе дојдее во Мадрид :tv:
Дај нека погледне Дедо Перез два сантима подоле на карта:kesa:

Сите во напад: 4-2-1-3 против Мајорка ?

Изгледа дека против Мајорка пак ќе има нервози, ќе го гледаме Марсело лев бек. :nesvest:

А сака некој да се клади дека зимскиов преоден рок ништо нема да биде купено ? :)

Ајде бе јас ќе се кладам, во кутија Ишлери важи?:pos2::pos2::pos2::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom