Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене па баш ми е верно, штом досега не се направи некој трансфер, не ни очекувам во текот на трансфер-периодот да се направи. Колку за потсетување, лани Хунтелар и Диара ги купивме околу 25 декември.

Да да и ја мислам дека оваа зима ништо не купуваме. Лазни ги земавме Недела - Две пред нова година а сега ништо. Вака е супер. И да дечки Среќни Новогодишни и Божиќни Празници убаво да си поминете.

Satellite

Лајк.

Среќна нова 2010 година до сите фанови на Реал Мадрид. Ви посакувам среќа на сите, и оваа година посакувам да се сретниме во финале во ЛШ и нека победи подобриот :)

Поздрав од Каталонија :barca:

Среќна нова 2010 година до сите фанови на Реал Мадрид. Ви посакувам среќа на сите, и оваа година посакувам да се сретниме во финале во ЛШ и нека победи подобриот :)

Поздрав од Каталонија :barca:

И како времето во Катaлонија...кај си сместен во кој хотел?:)

Dragi realovci,Srekjna Nova 2010 god,Srekjni Bozikjni praznici i da se nadevame deka ke se raduvame na mnogu tituli vo slednata 2010 god.,a i vo site godini sto sleduvaat.:smir::smir::smir:

Среќна нова 2010 година до сите фанови на Реал Мадрид. Ви посакувам среќа и здравје на сите, и оваа година посакувам да победиме во финале на ЛШ, кое се игра на нашиот прекрасен стадион Сантиаго Бернабеу која ќе биде 10 титула.

Среќна нова 2010 година, ви посакувам многу здравје, среќа и успех во истата, и да се израдуваме сите на некоја титула на крајот од сезонава :realsal:

Среќни новогодишни празници на сите МАДРИДИСТИ, многу здравје, љубов итн...и најважното од се МНОГУ ТИТУЛИ во иднина!

Момци јас предвреме ќе ви ја честитам новата 2010 година, бидете живи здрави прави среќни успешни, другото доаѓа во втор план :smir:

Поздрав....

Среќна Нова година на сите фанови:)

Бидејќи вечер сигурно нема да можам да пишам,ајде сега да искористам прилика.
Колеги,ако можам така да ве наречам,нека ви е честито новата година и сите новогодишни празници..во новава 2010 да се радувате на титула во Примера и да стигнете далеку во ЛШ,другото само ќе си дојде..
Многу среќа,здравје,пари и љубов..и уживајте ич курчето да не ве боли:pipi:

Срекна нова срекни празници мн успеси титули...(лш оставете за нас) се најубаво мн здравје и среќа
Поздав:smir::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom