Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вдв заслужува да игра во прва постава....
ЗВЕРРРРРРРРРРРР !!!!!!!!!
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
:realmadrid: :realmadrid: :realmadrid: :realmadrid:

Така да се знае дека иде нова година, сеа идам и гледам 6-0. Инаку од Игуаин 4-тото голче било многу убо.:wink:

Ај со среќа нека ние победата:smir: ова се кралските убици немаат милост и само бомбардираат хехе!!! пресреќен сум од победата над сарагоса со 7-0( Higuain 3' i 34', van der Vaart 26' i 28', CR9 50' i Benzema 71'):icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg
VAMOS REAL!!! HALA MADRID!!!:vozbud:

Нека рече уште некој дека Марсело не чини и да го бесим на плоштад :):) (јуже сами ќе си земате)

A ti spored samo eden natprevar , protiv bednici od tipot na Saragosa odluci deka Marcelo e prav covek, na prava pozicija, za Real?

Kaj bese da se dokaze so Sevilla? So Milan (doma i gosti) , so Barca?

Pusti me i mene za Real da igram protiv Tri Ceshmi i ja ke ti izgledam ko Pele.

Nego zaebi toa.

Cestito neka ni e pobedata i neka ni se mnozat vakvi sigurni pobedi!

Јаоо. Многу попуштаат. Лошо е Пелегрини да дозволи да прават што сакаат, да не се штедат. Добија 2 дена одмор по победата над Валенсија, последен натпревар годинава, Нека се истурат ! Hala Madrid. и ако некој не го мрзи нека ги постави головите.

Пука петарди пред нова годинаа.. :)) ВДВ си ја искористи шансата шо му се укажа честитки за него, Цел тим се вклопи.. е сега можам да кажам дека сме блиску до совршенство!

Eве го головите.

A ti spored samo eden natprevar , protiv bednici od tipot na Saragosa odluci deka Marcelo e prav covek, na prava pozicija, za Real?

Kaj bese da se dokaze so Sevilla? So Milan (doma i gosti) , so Barca?

Pusti me i mene za Real da igram protiv Tri Ceshmi i ja ke ti izgledam ko Pele.

Nego zaebi toa.

Cestito neka ni e pobedata i neka ni se mnozat vakvi sigurni pobedi!
Играше лев бек тогаш, последниве утакмици гази на крило. Се израмни со Чави во асистенции.

Без Кака играме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom