Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чаби неизвесен за Валенсија. Уште тоа фалеше. :nesum:

Чаби неизвесен за Валенсија. Уште тоа фалеше. :nesum:

Полошо за Валенсија. Диара на квадрат, тешко нив :) Ама ако го видим Гаго у игра гасим тв и не гледам. Ама ај ваљда ќе игра Чаби (иако не ми ги задоволи вкусовите до сега).

Абе а што се деси со Нианг каква е повредата изгледаше страшно синоке.

Полошо за Валенсија. Диара на квадрат, тешко нив :) Ама ако го видим Гаго у игра гасим тв и не гледам. Ама ај ваљда ќе игра Чаби (иако не ми ги задоволи вкусовите до сега).

Во право си дека ке биде полошо за нив.Абе добро што се секирате толку Гаго(балерината)ќе среди све ако влезе:pos2:Инаку да ве прашам нешто дали Давид Силва е повреден??Колку што разбрав бил повреден и нема да игра во сабота.

Во право си дека ке биде полошо за нив.Абе добро што се секирате толку Гаго(балерината)ќе среди све ако влезе:pos2:Инаку да ве прашам нешто дали Давид Силва е повреден??Колку што разбрав бил повреден и нема да игра во сабота.

Повреден е, тешко дека ќе игра.

Повреден е, тешко дека ќе игра.

Па незнам зашто креваат толку паника луѓево :uvo: Уште од сеа почнаа да зборат дека со Валенсија губите 100%.Јас ги прашувам а од каде таа информација и тие одма а па КАКА и РОНАЛДО нема да играат.Колку се неразбрани :toe:

2zqynb6.jpg

Се прашувам дали Меси би можел да дофрли од тука ? :tv:

Кој и да ни се падне мора да го победиме.Сеа фала богу што полесен противник тоа боље за да не трошат многу сила,или па некој потежок па да не исцеди со сила па да биде малце покритично.
Како и да е како тргнала работава пола тим нема да игра со Валенсија,со тоа ќе биде тешко ептен.

Луге знае ли некој каде се пишуваат пораки за филе во емисија..
Кај е тоа форум ли е блог ли е што ли е..позз и фала многу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom