Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Ќе не силува Робен доколку не се повреди додека спие:pos2:Баерн ни паѓа, не знам шо се мислите уопште
Ќе не силува Робен доколку не се повреди додека спие:pos2:Баерн ни паѓа, не знам шо се мислите уопште
Полошо за Валенсија. Диара на квадрат, тешко нив Ама ако го видим Гаго у игра гасим тв и не гледам. Ама ај ваљда ќе игра Чаби (иако не ми ги задоволи вкусовите до сега).Чаби неизвесен за Валенсија. Уште тоа фалеше. :nesum:
Во право си дека ке биде полошо за нив.Абе добро што се секирате толку Гаго(балерината)ќе среди све ако влезе:pos2:Инаку да ве прашам нешто дали Давид Силва е повреден??Колку што разбрав бил повреден и нема да игра во сабота.Полошо за Валенсија. Диара на квадрат, тешко нив Ама ако го видим Гаго у игра гасим тв и не гледам. Ама ај ваљда ќе игра Чаби (иако не ми ги задоволи вкусовите до сега).
Повреден е, тешко дека ќе игра.Во право си дека ке биде полошо за нив.Абе добро што се секирате толку Гаго(балерината)ќе среди све ако влезе:pos2:Инаку да ве прашам нешто дали Давид Силва е повреден??Колку што разбрав бил повреден и нема да игра во сабота.
Море у векот да не заигра. :лол:Инаку да ве прашам нешто дали Давид Силва е повреден??Колку што разбрав бил повреден и нема да игра во сабота.
Па незнам зашто креваат толку паника луѓево :uvo: Уште од сеа почнаа да зборат дека со Валенсија губите 100%.Јас ги прашувам а од каде таа информација и тие одма а па КАКА и РОНАЛДО нема да играат.Колку се неразбраниПовреден е, тешко дека ќе игра.
На сон може:pos2:
Се прашувам дали Меси би можел да дофрли од тука ? :tv:
http://www.facebook.com/group.php?gid=114353659596&ref=search&sid=1142243838.2107402227..1Луге знае ли некој каде се пишуваат пораки за филе во емисија..
Кај е тоа форум ли е блог ли е што ли е..позз и фала многу