Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честита нека ни е победата :vozbud:

Ајде ова брзо ке го заборавиме идемо даље сега малце одмор па со Сантандер одиме на победа и после Ел Класико.

Ги тепавме ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! :tapp:

Утакмицава е местена, Тоа е веќе премногу очигледно. :)

:aplauz:

Не туку лупетај.

Кога тепаат Реал, викате Јаки се ова она, кога Губат, ах 100% местена незнам шо, смачено ми е од такви како тебе.

Не туку лупетај.

Кога тепаат Реал, викате Јаки се ова она, кога Губат, ах 100% местена незнам шо, смачено ми е од такви како тебе.

Па не изгубија :) Добро кажа, утакмицава и повеќе од очигледно е дека е наместена. Ако има некој што ја играл 0-2 алал нека му е :)

Па не изгубија :) Добро кажа, утакмицава и повеќе од очигледно е дека е наместена. Ако има некој што ја играл 0-2 алал нека му е :)

A be ajde mestena,real madrid e ova be covek.Zarem najtrofejniot klub na planetava zemja bi si dozvolil da mesti natprevari?Ne bi rekol
Mozeme da konstatirame deka fudbalot e totalno nepredvidliv,mozebi ednostavno ne mu lezese alcorcon i tocka.Nema sto da se zamarate,ne ispadnavte od L.S , kup na borovnici e ova taka da chill out,nisto strasno.
Sportski pozdrav:smir:

Mnogu ocajnicki odigrano! od eden Alkorkikmj da otpadnis treba nesto da ti fali, a na Real mu fali i toa mnogu! Eden klub koj ima najmnogu navivaci vo svetot da si dozvoli vakvi ispadi e mnogu demoliracko. Na pocetokot na sezonata site se silevme, deka ke gi zemame trite trofei ova ona, a na kraj izgleda ke ostanime bez voda vo ocite. Znaev deka Real vo momentov e vo golema kriza, no neznaev deka vo olkava, pa ete se izleguva na videlina. Vo prventstvoto edvaj se vadime so smesni ekipi, zimi Kasilas sto vredi vo timot, koj ne vadi sekoj mec. Dodeka vo timot ima igra4i od kalibarot na Benzema, Raul, Guti, Ramos (kako desen bek), Arbeloa, Alonso...ke patime vecno. Pa sega koj saka neka kaze sto mu godi, no taa e realnosta. Ocekuvam kritiki na komentarov, ama ne znam vas sto moze da ve razocara. Sto treba da se sluci za ednas da priznaete deka Real e ocaen?

A be ajde mestena,real madrid e ova be covek.Zarem najtrofejniot klub na planetava zemja bi si dozvolil da mesti natprevari?Ne bi rekol
Mozeme da konstatirame deka fudbalot e totalno nepredvidliv,mozebi ednostavno ne mu lezese alcorcon i tocka.Nema sto da se zamarate,ne ispadnavte od L.S , kup na borovnici e ova taka da chill out,nisto strasno.
Sportski pozdrav:smir:

Па не е местена од типот, Алкоркон им дале пари на Реал па овие им га пуштиле. Тоа е друга приказна. Ова е чисто онака пуштена, со цел bwin да си направи “некое“ евро плус на сметка, со што и Реал си лапа некој процент, нормално... Ако видиш последниве 2 години губиме од третолигаши, случајност? Еднаш се случува, ама двапати по ред (и тоа од кога е bwin спонзор на Реал)...тешко.
Сепак ова е мое мислење, немора да е точно...

Ја гледавте ли синоке утакмицата.Реал добро изигра,само што недостасуваа голови.Јас сум задоволен од играта синоке, стварно 90 мин пред голот на Алкорон.

КОГА РЕАЛ КЕ ИМА БАРЕМ МАЛКУ СРЕКА!!!

Ја гледавте ли синоке утакмицата.Реал добро изигра,само што недостасуваа голови.Јас сум задоволен од играта синоке, стварно 90 мин пред голот на Алкорон.

КОГА РЕАЛ КЕ ИМА БАРЕМ МАЛКУ СРЕКА!!!
Абе ти се заебаваш нели. Па нормално ќе се игра пред голот на Алкоркон кога цел им беше да ги бранат тие 4-0, да беа некои понапаѓачки расположени немаше да биде така. Да не се лажеме, немаме никаква концепција во играта, дури и ако Роналдо се врати неможеш да очекуваш резултати со никаква игра. Овој лејди Гаго како балерина е.:uvo:

trebase Gago,VdV da bidat prodadeni pa do nekade i Snajdi,no nikako i Robben.Covekot ve drzese zivi lani,ali toa e jbg trebase da se pokrijat nekoi trosoci,no so pogresni fudbaleri:smir:

Абе не се замарајте ајдеее уживајте:pipi: честито победа каква таква наша си е хахаха јес да е гадно со вакви ќори ваков резултат ама јбг тоа еее....а овие мрчаториве од фарса фан клуб слабо дека поише постови набилдаа тука а?:back:

Без нервози бе...има разни болести за некои има лек, ама за некои тешко...ај ќе пројде:wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom