Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe realno gledano zasluzivme da izgubime... bea podobri od nas i toa e
ali ne e kraj... perez nikogas ne znae da kupi eliten defanzivec i toa ke ni bide dva eftini gola ke primime... marcelo nema da spie ovaa nedela a ne znam dali i mu go pobaral dresot da si go smenat so jesus navas... edno stavno go iskrsi
i kako po obicaj poso e sramno veke i jas da spomnuvam ke si go "pofalam" mojot omilen igrac "IL FENOMENO KARIM" ke recam bravo i izvinete me sto gresam vredi mnogu poveke od sto plativme... pa dobro bre ima edna sansa i promasi cela topka na 3 metra od golot vtor pat mu se slucuva po poslednite 3 natprevari, deckoto e dobar ama ednostavno uste ne vklopen vo nasata igra uste malku vreme da mu dademe... dobro e sto i pelegrini vednas si ja uvide greska i go pusti HIGUAIN i pocnavme da igra 11 na 11...
dobro e sto go imame IKER na golot kolku moze covekot ke ne vadi ama koa ne moze... jbg

Абе Боту(Туфекчиев), кој модератор е навивал на Реал бе? :pos::pos:

Oн топик, немора ништо да значи тесен пораз во ваква утакмица.Барем Касиљас беше ѕвер.

Наредна утакмица на 18ти. Кој ќе чека. :nesvest:

Aлоооооооооооооо кое коло е? Доста со провокации, не е 37мо коло. Сигурно нема ни Реал ни Барса сите да ги тепаат. Околу натпреварот, Севиља сигурно дека е силна но премногу им дозволивте на крилата да ве пробиваат. Рамос можеби не беше толку лош, но Марсело го збудалија. Тука го изгубивте натпреварот. Исто така, не е лесно да го кажам ова како навивач на Барса, но Касиљас е зверотина. Што ли не спаси. И без провокации, смешно е на почеток на октомври со провокации како титулата да се решава.

Aлоооооооооооооо кое коло е? Доста со провокации, не е 37мо коло. Сигурно нема ни Реал ни Барса сите да ги тепаат. Околу натпреварот, Севиља сигурно дека е силна но премногу им дозволивте на крилата да ве пробиваат. Рамос можеби не беше толку лош, но Марсело го збудалија. Тука го изгубивте натпреварот. Исто така, не е лесно да го кажам ова како навивач на Барса, но Касиљас е зверотина. Што ли не спаси. И без провокации, смешно е на почеток на октомври со провокации како титулата да се решава.

Види прво кој провоцира па пиши!

Друже се убаво постов, ама требало на твоите да им го кажеш. Се палат на пораз на Севиља, а како да немаат појма дека баш таа Севиља е моментално во најдобра форма, едноставно гази се пред себе. Ај да сме изгубиле од Ваљадолид, разбирам, треба да провоцирате, ама смешно е на пораз од Севиља да провоцираш..

Ај ако му текне на некого, лани имаше иста ваква ситуација...Касиљас одбрани иста ваква топка. Играчов на празен гол шутна а Касиљас ја извади од линија, исто како оваа денеска. Ако му текне на некого нека го стае клипот :smir:

Види прво кој провоцира па пиши!

Ова не се однесуваше на навивачите на Реал, напротив, на оние на Барса. А за навивачите на Реал, гледам некои премногу се изнервирани и разочарани. Не верувам дека некој очекуваше сите да ги победите? Сигурно дека ќе има и порази. Пораз против Севиља на гости не е ништо чудно.

Уффф првиот пораз, вечерва се случи. Но гостувањата кај Севиља се секогаш тешки, тоа се покажа уште еднаш.
Прво секоја чест за играта на Севиља, стварно добро изиграа и заслужено си победија.
Реал во слабо издание вечерва.Пола екипа беше некако млитава и без желба за игра(највеќе Бензема).Марсело, се надевам дека ова ќе му биде прва и последна ваква утакмица.Многу лоша, уствари катастрофална игра покажа денес.
Цела екипа треба да му биде благодарна на ИКЕР КАСИЉАС:vozbud:, кој вечерва имаше неверојатни одбрани и само заради него не изгубија повеќе.

Тоа е тоа, паднавме на 2-ро место, 3 бода зад водечката Барселона, но сезоната е долга, има уште многу да се игра.

Поздрав!
ХАЛА МАДРИД!!!

И еве го Пепе првиот боксер на Реал Мадрид иде да ја среди работата:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Изгубивме... не е крај на светот. Загубивме од Севиља, од екипа што сите се плашат. Ништо не е загубено, одиме понатаму... Дуелите со Барса ќе решават кој ќе биде шампион. Нема за што да се секираме... :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom