Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најинтересен дуел ке биде Барса- Динамо :smir:секако дека никако! Од можни 6 пати, 4-5 ке ја гледаме барса. А Реал само со Милан. тоа е тоа

Да, ама Барса е утре, а Реал у среда.. Најинтересен у среда е Баерн - Јуве и ќе го даваат пренос на Канал5, а втор натпревар кој ќе биде пренесуван на Канал5+ највероватно ќе биде Милан - Цирих

Не ми се верува дека ќе ја даваат Милан со Цирих, сигурно до среда ќе направат некои измени, нема што да се види фудбалско на таа утакмица, ќе биде жива досада а и смешно е покрај утакмица Реал Марсеј и Баерн Јуве да се гледа и дава Милан Цирих.
Пробајте нешто да направите, пишете нешто на фејсбук групата, стварно ќе биде смешно ако ја пуштат таа утакмица а воедно ќе претставува и голем минус за К5.:smir:

Не ми се верува дека ќе ја даваат Милан со Цирих, сигурно до среда ќе направат некои измени, нема што да се види фудбалско на таа утакмица, ќе биде жива досада а и смешно е покрај утакмица Реал Марсеј и Баерн Јуве да се гледа и дава Милан Цирих.
Пробајте нешто да направите, пишете нешто на фејсбук групата, стварно ќе биде смешно ако ја пуштат таа утакмица а воедно ќе претставува и голем минус за К5.:smir:

Пишав, а гледам и други почнаа да пишуваат. Му пишав исто на Филе, иако тој изјави дека нема никаква врска со правењето на програмска шема, сепак може барем малку да се потруди, и да инсистира да биде друг меч пренесуван.

После зошто гледаме по странски програми...па ќе гледаме нормално! Ако вистина даваа Милан - Цирих...немам што да кажем.

Kako e na fejsbuk grupata kako se vika.

После зошто гледаме по странски програми...па ќе гледаме нормално! Ако вистина даваа Милан - Цирих...немам што да кажем.

Абе да не испадне протести предвреме па да не видиме ниту една по обичај К5 знае и да заебе за ЛШ :pos2::pos2::pos2:

Да, ама Барса е утре, а Реал у среда.. Најинтересен у среда е Баерн - Јуве и ќе го даваат пренос на Канал5, а втор натпревар кој ќе биде пренесуван на Канал5+ највероватно ќе биде Милан - Цирих
Реал-марсеј е сто пати поинтересен од МИлан-Цирих,ако веќе запнале да не го даваат реал поарно Манчестер-Волфсбург мислам дека ќе биде најинтересен.

Хехе, епа супер ако не! Него пак ме заебаја, сликата на 5+ ми е поарна од Канал 5 :):) Јазк да им е :):)

Него ај ако може некој сликата од Реал за годинава да ја стае овде, зошто пројден ми е лимитов па неможем да отворам по страневе...

Хехе, епа супер ако не! Него пак ме заебаја, сликата на 5+ ми е поарна од Канал 5 :):) Јазк да им е :):)

Него ај ако може некој сликата од Реал за годинава да ја стае овде, зошто пројден ми е лимитов па неможем да отворам по страневе...

Нема бато.. уште ја нема. Јас цело сабајле ја барам по нетов ама ништо. Ќе излезе кај да е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom