Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пелегрини конечно кажа во јавност дека: "продажбата на Робен и Шнајдер е од финансиски причини за да се дојде до некаков баланс во сметководствените книги на крај на годината". Вечер очекувам растур да ги направиме на Куруна!

Еј колку ми жал за Робен си ја уништи кариерата

По што забележа дека си ја уништил кариерата баш ќе има првотимски статус за разлика од Реал каде ќе беше резерва исто и за Снајдер може да биде главна ѕвезда во Интер а во Реал можеби ќе беше трета резерва :toe: доколку останеа можеби ќе си ја уништеа а вака е многу подобро за нив

Пелегрини конечно кажа во јавност дека: "продажбата на Робен и Шнајдер е од финансиски причини за да се дојде до некаков баланс во сметководствените книги на крај на годината". Вечер очекувам растур да ги направиме на Куруна!

Од финансиски причини а можеби за некој ден ако пристигне Рибери тогаш од какви причини ќе биде :kesa:

Вечерва очекувам победа..Многу важен е првиот натпревар мора да се победи .. со среќа

Ајде вечерва очекувам 5-6 гола во мрежата на Депортиво. Мораме да почнеме ефикасно, и веќе од денес да загриземе по сите можни трофеии оваа година. Денес чувствувам дека Роналдо ќе блесне во кралскиот дрес заедно со останатата чета од врхунски борци :smir:

Иван абе ајде уште не си го видел Роналдо, го дрвиш... чек да почне фудбалот :tv:

Се надевам на победа, резултатите против Депортиво и не ни се баш нај сјајни последните две сезони, али сепак доста работи се променија оваа сезона, барем во Реал.

Реал Мадрид
:
form_win.gif
form_win.gif
form_win.gif
form_win.gif
form_win.gif

Депортиво :
form_draw.gif
form_draw.gif
form_win.gif
form_loss.gif
form_loss.gif

CASILLAS; ARBELOA, ALBIOL, GARAY, MARCELO; LASS, XABI ALONSO; CRISTIANO RONALDO, KAKÁ; RAÚL Y BENZEMA

Првите 11

Иван имаш од кондомите и апчињата ? Она што ти го препорачаа фановите на Барса ?

Ми ги дадоа и си ги земаа назад, им требаа, незнам зошто :toe:

Па тоа и јас си викам. Арно кажа ти дека земаш кикирики и пиво, ја по што слабо пијам дома пиво, си зимам сок и сончоглед. Изгледа нив многу им се потребни тие две работи..

6 играчи ќе дебитираат на стартов :tv:

Робен го постигна првиот погодок за Баерн Минхен нека му е со среќа :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom