Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pazete doagja uraganot perez
kako vikavte perez i se e mozno
epa si znaevte deka se e mozno so mister perez
:pos2::pos2::pos2:

portadag_280809.jpg

ОД де :pos2:

Да не се збуни малце бе?
Да не мислеше петарда од Реал.
Да мора така да си мислел.

Абе да тоа е реално и очекувано...ама кога се работи за некој др. клуб. Не е случајот таков и со милан. Се докажало и покажало мн. пати досега

Видоа дека неможат само со Рибери први 3 кола а 2 освоени бода и во Робен го најдоа спасот :nesum:
Нека му е со среќа и нека има добра кариера ...голема благодарност за убавите моменти поминати во Реал :zver:
После овој потег го замразив Рибери и не сакам другата година да иде:tapp: подобро друг играч
.....барем ВДВ да остане

Aхх, зошто си замина бе ќелави :(

ОК, сериозно очекувам да се донесе замена, а и да се донесе, никогаш нема да ја разберам одлуката да се продаде Робен, беше соврешен играч за таа улога, сега сме пак само на едно крило, Роналдо, ако се повреди он, ќе го глеаме пак Дренте како се мачи да остане на нозе по аут линијата.

Ајде Флоро, Рибери или Силва!

Патем, Силви... овај, Рафа е сеуште тука. ::Д

Aхх, зошто си замина бе ќелави :(

ОК, сериозно очекувам да се донесе замена, а и да се донесе, никогаш нема да ја разберам одлуката да се продаде Робен, беше соврешен играч за таа улога, сега сме пак само на едно крило, Роналдо, ако се повреди он, ќе го глеаме пак Дренте како се мачи да остане на нозе по аут линијата.

Ајде Флоро, Рибери или Силва!

Патем, Силви... овај, Рафа е сеуште тука. ::Д

Абе каков Рибери а кога веќе ме потсети на Силва и нема да биде многу големо разочарувањето доколку го купат но многу тешко дека ќе се купува замена за Робен во следните 3-4 дена :nesum: можеби другата година

kolku interesna situacija....Real go barase Ribery...a Robben igrac so recisi isti karakteristiki kako Ribery zamina od Real vo Bayern

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom