P
PewDiePie
Гостин
Дете дај бе искулирај се и мењај аватар ке си оди момакот изгледа :salut:Што да пишуваме ние мадриѓаните, вие во вашиот фан клуб уште сега си признавате дека Реал ќе заврши пред Милан.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дете дај бе искулирај се и мењај аватар ке си оди момакот изгледа :salut:Што да пишуваме ние мадриѓаните, вие во вашиот фан клуб уште сега си признавате дека Реал ќе заврши пред Милан.![]()
Сега би ти кажал на што свршаваме али не е за на форумpred dva meseca site svrsuvavte na perez,a sega....:pos2::pos2::baeh::baeh:
Дете дај бе искулирај се и мењај аватар ке си оди момакот изгледа :salut:
1st matchday, 15/16 . 09 :
Real Madrid v Marseille
Zurich v Milan
2nd matchday, 29/30 . 09:
Milan v Real Madrid
Marseille v Zurich
3rd matchday, 20/21 . 10:
Marseille v Milan
Real Madrid v Zurich
4th matchday, 03/04 . 11:
Milan v Marseille
Zurich v Real Madrid
5th matchday, 24/25 . 11:
Marseille v Real Madrid
Milan v Zurich
6th matchday, 08/09 . 12:
Milan v Real Madrid
Zurich v Marseille
Вака мислам дека се...
Како сте, добри?
ne mi e jasno so ste se ispanicile site deka real go prodade roben.Niti na oficialnata strana na klubovite,niti pak po intervjua od igraci deneska,nigde ne pisit deka roben e veke igrac na baern,ama bas nikade.OSven na goal,marca i na uste nekolku spekulanti.Samo poglednete go intervjuto od pondelenikot so roben i ke vidite.......A spored mene podobro Robe nego li Ribery....HALA MADRID..
I btw ke gi mackame milan a?......![]()
A ti tekvit deka taja ista marka gi napraj i villa igrac na real(i toa so sigurnost)i d'agostino od udinese,isto kako so napraj i za guti i van nisterloy deka ke odele vo vietnam.TOa e se samo za da se krene prasina pred krajov na preodniov rok.На марка имаше видео интервју денеска во кое Робен изјави дека не сака да си оди, меѓутоа управата е таа што сакала.
p.s Савиола пак постигна гол за Бенфика. :real:
Извини ама не ми е јасно зашо си го стаил ова :real:,коа треба ова :barca:,ипак наша школа е:smir:На марка имаше видео интервју денеска во кое Робен изјави дека не сака да си оди, меѓутоа управата е таа што сакала.
p.s Савиола пак постигна гол за Бенфика. :real:
That lame ?Извини ама не ми е јасно зашо си го стаил ова :real:,коа треба ова :barca:,ипак наша школа е:smir: