Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да пишуваме ние мадриѓаните, вие во вашиот фан клуб уште сега си признавате дека Реал ќе заврши пред Милан. :toe:
Дете дај бе искулирај се и мењај аватар ке си оди момакот изгледа :salut:

pred dva meseca site svrsuvavte na perez,a sega....:pos2::pos2::baeh::baeh:
Сега би ти кажал на што свршаваме али не е за на форум :) Обичен човек би сфатил на што мислам, али ти тешко...

И без Робен имаме страшен состав, застанав позади сите одлуки на раководството, ќе им верувам и сега. Ако сметаат дека им требаат парите од траснферот на Робен, така нека е... Не заборавајте кои се ги имаме во составот, Робен ќе беше убав плус на сето тоа, но дури и Реал неможе да има толку ѕвезди... Не заборавајте дека има лоша историја со повреди, кои се надевам ќе му престанат за да може да одигра цела сезона на ниво... Да се надеваме дека денешниот притисок од навивачите ќе ја смени одлуката на Реал, мада не ми се верува.

За групиве, кој ќе глеа како спамуваат тука пак навивачиве на Милан, мада не го праат сите тоа...

Дете дај бе искулирај се и мењај аватар ке си оди момакот изгледа :salut:

Moмакот твој на аватар уште поодамна е заминат од Милан, а ти сеуште го носиш на аватар. Сигурно го носиш затоа што ти се свиѓа како играч, па затоа и јас го носам Робен. :smir:

1st matchday, 15/16 . 09 :
Real Madrid v Marseille
Zurich v Milan

2nd matchday, 29/30 . 09:

Milan v Real Madrid
Marseille v Zurich

3rd matchday, 20/21 . 10:
Marseille v Milan
Real Madrid v Zurich

4th matchday, 03/04 . 11:

Milan v Marseille
Zurich v Real Madrid

5th matchday, 24/25 . 11:

Marseille v Real Madrid
Milan v Zurich

6th matchday, 08/09 . 12:
Milan v Real Madrid
Zurich v Marseille

Вака мислам дека се...

Имаш грешка. Два пати си ги пишал на Сан Сиро да играат :vozbud:

1 месец до натпреварот они се раскарале....најбитно е да уживаме во фудбалот шо ке ни го прикажат па нека победи подобриот

Реалци ... Робен и те како му треба на Реал. И тоа , не како замена на Роналдо , туку како првотимец , на напаѓачка позиција од спротивната страна на Роналдо.
Ама и да го продадат , ќе разберам.
Пак треба да се увиди дека Реал потроши МНОГУ пари летово. Да не живееме во илузија дека тие пари тек така доаѓаат , без никакви обврски за враќање и разни реперкусии.
Факт е , купија многу - треба да продадат доста.
Со продажба на Гаго и Гути не се заработува. Плус согледајте ги нивните плати, и платите на Снајдер и Робен. И додадете на тоа и преддоговорот(според сигурни извори) на Рибери и Баерн со Реал , за наредната сезона (исто како лани на Роналдо) , и пополека коцките се составуваат.
И јас би сакал да е шпекулација , ама некако влече ко да не е.

Еве една мала анализа за противниците на Реал Мадрид во групната фаза од Лигата на шампиони..

Тука

ne mi e jasno so ste se ispanicile site deka real go prodade roben.Niti na oficialnata strana na klubovite,niti pak po intervjua od igraci deneska,nigde ne pisit deka roben e veke igrac na baern,ama bas nikade.OSven na goal,marca i na uste nekolku spekulanti.Samo poglednete go intervjuto od pondelenikot so roben i ke vidite.......A spored mene podobro Robe nego li Ribery....HALA MADRID..
I btw ke gi mackame milan a?......:):):)

ne mi e jasno so ste se ispanicile site deka real go prodade roben.Niti na oficialnata strana na klubovite,niti pak po intervjua od igraci deneska,nigde ne pisit deka roben e veke igrac na baern,ama bas nikade.OSven na goal,marca i na uste nekolku spekulanti.Samo poglednete go intervjuto od pondelenikot so roben i ke vidite.......A spored mene podobro Robe nego li Ribery....HALA MADRID..
I btw ke gi mackame milan a?......:):):)

На марка имаше видео интервју денеска во кое Робен изјави дека не сака да си оди, меѓутоа управата е таа што сакала.

p.s Савиола пак постигна гол за Бенфика. :real:

на официјалната веб страна Bayern пишува дека Robben е заинтересиран за нив, ама суште нема договор

На марка имаше видео интервју денеска во кое Робен изјави дека не сака да си оди, меѓутоа управата е таа што сакала.

A ti tekvit deka taja ista marka gi napraj i villa igrac na real(i toa so sigurnost)i d'agostino od udinese,isto kako so napraj i za guti i van nisterloy deka ke odele vo vietnam.TOa e se samo za da se krene prasina pred krajov na preodniov rok.
p.s. So mislite za so milan so ke naprajme...Mene mn mi e strav od pato,dan ne smrznit na sred bernabe :S:S:S

Извини ама не ми е јасно зашо си го стаил ова :real:,коа треба ова :barca:,ипак наша школа е:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom