Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Резултат за вечер? 4, 5 или 6?

УЕФА забрани употреба на пиротехнички средства на натпревари, па за жал не можеме да даеме 5 :(

Taка никако ... Јбг, тебе и на многу ништо не им значи али многу сум го сакал и затоа ми е криво.Али ајде иаме моментално супер замени, сепак и он не бил незаменлив а :wink:

Ти сите ги сакаш да го ебам :)

Добар играч си беше малиот, и уште е, али ако еден милион му е пресуден за да го остави Реал и да замине во Сити, тогаш дечкото и не котира многу високо на мојата екс-мадридистас листа :)

Ќе морам да те разочарам, ама за 2-3 саата интернетот ќе ти биде боза :) Од искуство...:)

Шо тастатура ќе беше бе. После некое време од кога го пиша ти тоа, не можам страна да си отворам. :uvo: Ај уште вечерва нема да глеам, од сабота, ќе има на ТВ, па така ќе може фино лепо да си гледам. :)

fuck t-home :(

Шо тастатура ќе беше бе. После некое време од кога го пиша ти тоа, не можам страна да си отворам. :uvo: Ај уште вечерва нема да глеам, од сабота, ќе има на ТВ, па така ќе може фино лепо да си гледам. :)

fuck t-home :(

Пишав така како што е. Податоците им се ажурираат 5-6 саати покасно, така да...Ај бе па ти барем гледаше до сега, ја неможем да гледам од 15ти у курац :)

Какви 6 бе не заебавајте, малку се....под 7 не признавам:P:)

Какви 6 бе не заебавајте, малку се....под 7 не признавам:P:)

Многу пари дадов, нека се 6. Ќе те частам ако завршат така. Ако дадат уште еден гол, ќе примаш песок во очите.

(joke :pos:)

Многу пари дадов, нека се 6. Ќе те частам ако завршат така. Ако дадат уште еден гол, ќе примаш песок во очите.

(joke :pos:)
Па кој ти е крив шо си дал толку пари...ќе трпиш. Иначе колку сакам само да бидат над 6 незз хаха:icon_razz:icon_razz:icon_razz....се заебавам:back:

Интересно глеам само тука има зенско што навива за реал мадрид во другите фан клубови нема:Прашане до мони дали навива за реал по што игра роанлдо таму или кака или нема врска никој од овие играчи

kire inter напиша:
Интересно глеам само тука има зенско што навива за реал мадрид во другите фан клубови нема:Прашане до мони дали навива за реал по што игра роанлдо таму или кака или нема врска никој од овие играчи
сепак мозда клубот си го сака нз затоа чекам одговор

Значи да се разбереме...Роналдо не го сакам ама ич многу ми е антипатичен дечкото, а тоа шо е ѕвер као играч тоа го поштуем. Кака си е ОК..али ватевер ја за Реал си навивам уште пред да дојде и Роналдо и Кака и кој било друг т.е навивам зашо си го сакам клубот...има тука некој што ме знае лично па може да потврди:):pipi:

Значи ја знам лично и долго време и нема везе дека е за Реал од коа дојдоа звездиве, те уверуем ;) !

Значи да се разбереме...Роналдо не го сакам ама ич многу ми е антипатичен дечкото, а тоа шо е ѕвер као играч тоа го поштуем. Кака си е ОК..али ватевер ја за Реал си навивам уште пред да дојде и Роналдо и Кака и кој било друг т.е навивам зашо си го сакам клубот...има тука некој што ме знае лично па може да потврди:):pipi:
хехе ок само прашав по што помислив заради роналдо дека али ок сум згрешил браво за тебе добро е тоа зенски да има на форумов

Има уште едно женско на форумов што навива за Реал и не поради Роналдо или Кака, туку затоа што е најдобар клуб на светот.

Уште малку:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Уште малкуу и ке пукат петардии :vozbud:

Кај Платини изнервиран оти Перез троши пари па ке ставал лимит за трансфери, сега ќе треба да носи и правило за приотехника.. :nesum:

:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom