Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Резултат за вечер? 4, 5 или 6?
Taка никако ... Јбг, тебе и на многу ништо не им значи али многу сум го сакал и затоа ми е криво.Али ајде иаме моментално супер замени, сепак и он не бил незаменлив а :wink:
УЕФА забрани употреба на пиротехнички средства на натпревари, па за жал не можеме да даеме 5![]()
Ќе морам да те разочарам, ама за 2-3 саата интернетот ќе ти биде бозаОд искуство...
![]()
Ама 6 бива нели?![]()
Шо тастатура ќе беше бе. После некое време од кога го пиша ти тоа, не можам страна да си отворам. :uvo: Ај уште вечерва нема да глеам, од сабота, ќе има на ТВ, па така ќе може фино лепо да си гледам.
fuck t-home![]()
Какви 6 бе не заебавајте, малку се....под 7 не признавам![]()
Па кој ти е крив шо си дал толку пари...ќе трпиш. Иначе колку сакам само да бидат над 6 незз хаха:icon_razz:icon_razz:icon_razz....се заебавам:back:Многу пари дадов, нека се 6. Ќе те частам ако завршат така. Ако дадат уште еден гол, ќе примаш песок во очите.
(joke)
сепак мозда клубот си го сака нз затоа чекам одговорkire inter напиша:Интересно глеам само тука има зенско што навива за реал мадрид во другите фан клубови нема:Прашане до мони дали навива за реал по што игра роанлдо таму или кака или нема врска никој од овие играчи
Интересно глеам само тука има зенско што навива за реал мадрид во другите фан клубови нема:Прашане до мони дали навива за реал по што игра роанлдо таму или кака или нема врска никој од овие играчи
сепак мозда клубот си го сака нз затоа чекам одговор
хехе ок само прашав по што помислив заради роналдо дека али ок сум згрешил браво за тебе добро е тоа зенски да има на форумовЗначи да се разбереме...Роналдо не го сакам ама ич многу ми е антипатичен дечкото, а тоа шо е ѕвер као играч тоа го поштуем. Кака си е ОК..али ватевер ја за Реал си навивам уште пред да дојде и Роналдо и Кака и кој било друг т.е навивам зашо си го сакам клубот...има тука некој што ме знае лично па може да потврди![]()
Интересно глеам само тука има зенско што навива за реал мадрид во другите фан клубови нема:Прашане до мони дали навива за реал по што игра роанлдо таму или кака или нема врска никој од овие играчи
сепак мозда клубот си го сака нз затоа чекам одговор