Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека вечер ќе му биде последен натпревар на Раул како стартер во новава сезона. :)

Долга е сезоната и со сигурност нема да му биде последен натпревар како стартер но нема да биде стартер на секој :smir:

Долга е сезоната и со сигурност нема да му биде последен натпревар како стартер но нема да биде стартер на секој :smir:

Maла шала беше тоа. Како што е тргната работата, 99% е сигурно дека Раул ќе биде стартер на повеќето натпревари. Ако Пелегрини мисли во новата сезона да не го игра како стартер, не знам зошто не ги уигрува на подготовкиве Бензема и Игуаин...

Имаше на една страна сега неми текнува која страна беше, интервју на Пелегрини во кој изјавил "Раул е свесен дека нема да биде стартер на секој натпревар" :toe:

Добро кажано, никој не бара да биде на клупа секоја утакмица, ама да не биде како лани со Хуанде кога секоја утакмица играше 90 мин. Сепак, има уште сили во Раул, го докажува тоа на пријателските.
Иначе тешко дека Гарај ќе ја почне сезоната кога Пепе ќе биде под суспензија. Или Мецелдер ќе биде централен, или пак Рамос...а десно ќе игра Арбелоа или Торес. Сепак мислам дека Мецелдер ќе биде партнер на Албиол, десно Рамос а лево Марсело.

Читам нешто дека вечер ке се одигра со сите сили со цел да им покажат на фановите што треба да се очекува од Реал оваа сезона. И Пепе и Лас и Чаби ке почнат а и Кака Роналдо и Робен го најавија иако не ми се верува, а напред само со Бензема. Иако не очекувам вакво нешто но сепак кој не би сакал да го види составов ?:vozbud:

Fala vi mnogu za prijatnoto dobredojde!!!!!!!!!:wink:
Inaku vecer cekam najmalku petarda............pa ako ne i poveke.Isto taka ocekuvam i predobra igra,kako odgovor na igrata na barcelona vcera(navistina izigraja predobro)...
I eden predlog do pelegrini:pos2:Podobro Higuain nego li benzema
pozz........i HALA MADRID

Fala vi mnogu za prijatnoto dobredojde!!!!!!!!!:wink:
Inaku vecer cekam najmalku petarda............pa ako ne i poveke.Isto taka ocekuvam i predobra igra,kako odgovor na igrata na barcelona vcera(navistina izigraja predobro)...
I eden predlog do pelegrini:pos2:Podobro Higuain nego li benzema
pozz........i HALA MADRID

Ај и од мене едно топло добредојде, заборавив претходно да ти препорачам. :)

Патем, фала им на т-хоум, иако имам надминато 10 гига, сеуште не ми е намалена брзината, и се надевам дека до вечер нема да ми ја намалат, и ќе можам мирно и спокојно да ги гледам ѕвездите. :vozbud:

Патем, фала им на т-хоум, иако имам надминато 10 гига, сеуште не ми е намалена брзината, и се надевам дека до вечер нема да ми ја намалат, и ќе можам мирно и спокојно да ги гледам ѕвездите. :vozbud:
Ако немаш каде ајде на гости :) и онака другари ми се на турнир ке треба сам да глеам :helou:

Ќе морам да те разочарам, ама за 2-3 саата интернетот ќе ти биде боза :) Од искуство...:)

Да се потсетиме на последната утакмица со Розенборг, една од најдобрите за нас таа сезона :рм:

Ќе морам да те разочарам, ама за 2-3 саата интернетот ќе ти биде боза :) Од искуство...:)

Абе од сабајле не ми е намалена. А уште од вчера го надминав лимитот. Се надевам ќе остават уште барем 5-6 саати, па после тоа ако сакат и целосно нека го исклучат. :)

Да се потсетиме на последната утакмица со Розенборг, една од најдобрите за нас таа сезона :рм:

Вториот гол коа го видов ме погоди, ахх никад нема мислам да преболам дека си отиде.

Резултат за вечер? 4, 5 или 6?

Абе ај, пишав, па што сака нека е. :)

3:0
4:0
5:0
6:0

Сите ги уплатив. Ако примаме гол, отидов во пм. :)

Real Madrid v Rosenborg [Exact Score] 4:0 @ 8.00 3.00 EUR
Real Madrid v Rosenborg [Exact Score] 5:0 @ 16.00 3.00 EUR
Real Madrid v Rosenborg [Exact Score] 6:0 @ 26.00 3.00 EUR
Real Madrid v Rosenborg [Exact Score] 3:0 @ 6.50 1.00 EUR
Real Madrid v Rosenborg 0:1 1X2 @ 1.40 10.00 EUR

Кој беше тој играч, на Р знам нешто беше, Робсон... Робинсон нешто а ... :icon_cool
Taка никако ... Јбг, тебе и на многу ништо не им значи али многу сум го сакал и затоа ми е криво.Али ајде иаме моментално супер замени, сепак и он не бил незаменлив а :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom