Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално дека ќе има, не се игра у Замбија утакмицата![]()
Епа одлично тогаш, таму ке се стаиме! Само да не заебава ко шо знае, а иначе дека Justin tv заебааше, вчера гледав Интер преку нив и ни малце не почна да заебава, цела утакмица ја глеав, баш како што треба.:helou:Дечки за вечерашниот натпревар поставен е линк на http://realmadrid-mk.blogspot.com/ имате од десната страна и shoutbox, така да не билдаме тука мислења при секоја шанса, и при секој гол, може слободно таму да си ги искажуваме мислењата.![]()
Епа одлично тогаш, таму ке се стаиме! Само да не заебава ко шо знае, а иначе дека Justin tv заебааше, вчера гледав Интер преку нив и ни малце не почна да заебава, цела утакмица ја глеав, баш како што треба.:helou:
Интер поставиле ултиматум до Снајдер за 24 часа да се реши неговата иднина.
Sneijder: Limit 24 hours
Составот според defensacentral.
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; 'Lass', Xabi Alonso, Kaka, Ronaldo, Raul and Benzema.
Ништо од мудиќите на Пелегрини излеа, брзо им поминал рокот :tv:
Мислам дека вечер ќе му биде последен натпревар на Раул како стартер во новава сезона.![]()
Мислам дека редно е веке да ги стави во прв состав Албиол и Гарај. Планираме со нив да ја почнеме новата сезона а незнаеме ни како играат, зашто Пепе да не би влегол последни 20 минути од клупа ? Мислам дека мора таа варијанта да се проба зашто ова е последен тест пред новата сезона. Нека се искористи максимално !Интер поставиле ултиматум до Снајдер за 24 часа да се реши неговата иднина.
Sneijder: Limit 24 hours
Составот според defensacentral.
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; 'Lass', Xabi Alonso, Kaka, Ronaldo, Raul and Benzema.
Мислам дека редно е веке да ги стави во прв состав Албиол и Гарај. Планираме со нив да ја почнеме новата сезона а незнаеме ни како играат, зашто Пепе да не би влегол последни 20 минути од клупа ? Мислам дека мора таа варијанта да се проба зашто ова е последен тест пред новата сезона. Нека се искористи максимално !