Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2eg72x1.jpg

:лудо:​

И јас вака би играл. Би сакал оваа сезона Игуаин да добива повеќе шанса од Бензема, само затоа што минатата сезона беше супериорен. Не го успорувам фактот дека и Бензема беше супер минатата сезона, меѓутоа мислам дека Игуаин во моментот би можел да прикаже подобри партии од Бензема, затоа што веќе си е навикнат на шпанскиот фудбал, а Бензема му треба уште време за адаптирање на средината.

Ќе дозволи зашто да не кј е дрво :toe:
Барем за сеа, да се надамо дека ќе играа поубоо.

А и чичо Раул тешко дека и он ќе седи на клупата? Само го дрви додека седи на клупата...опасен е по околината:)

п.с Имаше таква слика на стариот фан клуб ја постирав каде му дигнат на Раулот:kesa:

леле колку страни сте изнапишале бе од мојот последен пост у оваа тема .
и како што реков у мојот последен пост салгадо летна од тимот фала му на бога:wink:човекот ептен смрдеше у последно време

Дечки знам ме нема подолго време ама не можев да пишам , здраствени проблеми :toe:
Инаку гледам де петарди де воа ноа, дајте малку милост ебаго..хехе...
Ако земам да пишувам за сите играчи посебно мн. ќе го тупам , така да , само напред па како ќе биди нека биди позЗ и
Хала Мадрид

Negredo transferred to Sevilla FC

OFFICIAL ANNOUNCEMENT

Нека му е со среќа (замина во добар клуб) па за година-две да си го земеме назад :vozbud:

Negredo transferred to Sevilla FC

OFFICIAL ANNOUNCEMENT

Нека му е со среќа (замина во добар клуб) па за година-две да си го земеме назад :vozbud:

таман дотогаш на Раул ќе му текне дека е време да се повлече од активно играње фудбал, да стави крај на беспрекорната играчка кариера и да биде од корист на некоја друга функција во клубот
нека му е со среќа на Негредо

Нек му е со среќа на Негредо :toe:

Добар потег, презадоволен сум од луѓето што го водат клубот засега. Руд следната сезона ќе си оди, и ако збориме реално, подобар е од Негредо, дури може да се каже дека е подобар и од другите напаѓачи. Да одигра повеќе од пола сезона, сигурно може да даде 15+ голови. Супер ќе дојде следната сезона Негредо, му треба на Реал физички моќен напаѓач.

Остануваат уште Снајдер и ВдВ, што побрзо си отидат, толку подобро за нив и за Реал.

Сезонава ќе биде многу добра, I can feel it :)

Добар потег, презадоволен сум од луѓето што го водат клубот засега. Руд следната сезона ќе си оди, и ако збориме реално, подобар е од Негредо, дури може да се каже дека е подобар и од другите напаѓачи. Да одигра повеќе од пола сезона, сигурно може да даде 15+ голови. Супер ќе дојде следната сезона Негредо, му треба на Реал физички моќен напаѓач.

Остануваат уште Снајдер и ВдВ, што побрзо си отидат, толку подобро за нив и за Реал.

Сезонава ќе биде многу добра, I can feel it :)
И претходната требаше да биде добра, - но се случија тие непредвидени повреди кај речиси пола стартен тим и загубивме многу... се надевам оваа сезона нема да идаме некои вакви неочекувани повреди на клучни играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom