Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе има и на кабловска немора сателитска... Сега баш гледав на местото од програмата Екстрим ако ја имате :) бтв ќе тепаме, без разлика дали ќе играт со Диего или без.

COMUNICADO OFICIAL

Satellite

Heinze, traspasado al Olympique de Marsella

Сега официјално се засиливме :pos2::helou:

Стартери за вечер:

Dudek

Torres Pepe Metzelder Marcelo

Ronaldo Lass Gago Granero

Benzema Raul

Леле Раул и Гаго у прв состав :tapp::tapp::tapp:

Патем ај честито четвртото големо засилување стварно Перез за доживотен прецедник треба да го стаиме уште од Гути и со лејди Гаго да се ослободиме и топ ќе ни нема рамен

Ајде де, Раул шо ако игра, за ваква утакмица супер ке е да го имаме. Гаго може да одмори, би го играл у тандем моментално со Лас другиот Диара(ако е подготвен се разбира)(или евентуално Снајдер) така мислам дека ке почнеме да покажуваме заби :) :) :).

Јас мислам оти Пелегрини треба почесто да го игра Снајдер за да се вклопи у составот, затоа шо изјави оти смета на него а Снајдер е во слаба форма

Јас мислам оти Пелегрини треба почесто да го игра Снајдер за да се вклопи у составот, затоа шо изјави оти смета на него а Снајдер е во слаба форма
Да не е повреден нешто Снајдер?

Не ме интересира како ке заврши натпреварот не ми се важни пријателските натпревари важно е да победуваме ко ке почни Ла Лига и ЛШ.

Уу да и е*ам смрдлаците сите играчи ги земаа,па сега и Бензема!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Edno pracanje ke ja davat li nekade na TV ili pak ke treba na net ?

Што се замараш, нели гледаш дека сите членови таму се фанови на Милан, Манчестер, и по некој на Барса. Се гледа кого највеќе го боли од ова што го прави Реал, па затоа и се зачленуваат таму.

Па сигурно нема да биди од фанови на Реал. :)

Незнам што се замарате со тие ментално заостанати типци..секој пост им нема да можат си звезди заедно да играат и немаат помината осминафинале:tapp::tapp:
патетика беееее:uvo:

Па сигурно нема да биди од фанови на Реал. :)

Па најнормално. Али пример оти нема фанови на Арсенал, Јуве, Интер. Можеби има по некој, но не толку како што има фанови на Манчестер и Милан. :pos2:

Па најнормално. Али пример оти нема фанови на Арсенал, Јуве, Интер. Можеби има по некој, но не толку како што има фанови на Манчестер и Милан. :pos2:

Па сигурно оти ке нема на Арсенал, Јуве....Ке има на Манчестер, Милан оти жалат за своите најмили кои сега играат во најголемиот клуб во светот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom