Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа, нека ни се множат. :)

Остајтего бе Роналдо прва утакмица му е во Реал што има везе како изиграл...Не го видов јас голот на Бензема ај некој нека стави видео.Честитки за победата ! ! !

Абе никој не кажа колку беше Хајнце заслужен за ова :nesum::tv: ќе го биде за на клупа не е толку лош .... знае и автогол да дава ама не е лош за замена :pishtoldz

Дечки може некој да и каже на Мони дека не е лоша туку е премногу добра .... Однапред ви благодарам :P:P

Пуштање на мсн или скајп, не овде :):)

Иначе Бензема...ЅВЕРИШТЕ! Само тоа...Прво стативата, каков прием, како се сврте и супер шут со лева ама немаше среќа. А за голот пак да не зборим...едноставно ѕвер. А за Роналдо, чекајте бе ќе го биде, средината ни беше топ и без Кака, а со него...мераци!
Него честитки за Лас, многу пати имам кажано и сега ќе кажем. Ми се свиѓаше како играч уште дур играше у Челзи, сега само го потврдува тоа. Буквално од првата утакмица за Реал, па се до оваа немам лош збор за него, а и не верувам дека некој има. Таков деструктивец тешко се гледа, + знае брзо да изнесе и топка на противничка половина. Секоја чест. Исто и Снајдер да го пофалим, најголема грешка ќе биде ако го продадат. Според мене треба малку да поработи на дефанзива, и незнам зошто би ни бил потребен Чаби. Не за џабе Пелегрини уште од одма кажа дека сака Весли да остане во Реал.

Пуштање на мсн или скајп, не овде :):)

Иначе Бензема...ЅВЕРИШТЕ! Само тоа...Прво стативата, каков прием, како се сврте и супер шут со лева ама немаше среќа. А за голот пак да не зборим...едноставно ѕвер. А за Роналдо, чекајте бе ќе го биде, средината ни беше топ и без Кака, а со него...мераци!
Него честитки за Лас, многу пати имам кажано и сега ќе кажем. Ми се свиѓаше како играч уште дур играше у Челзи, сега само го потврдува тоа. Буквално од првата утакмица за Реал, па се до оваа немам лош збор за него, а и не верувам дека некој има. Таков деструктивец тешко се гледа, + знае брзо да изнесе и топка на противничка половина. Секоја чест. Исто и Снајдер да го пофалим, најголема грешка ќе биде ако го продадат. Според мене треба малку да поработи на дефанзива, и незнам зошто би ни бил потребен Чаби.
Ја ќе ти кажам секоја чест за ова као успеа да го напишеш...ств е топ:)...А иначе за Снајдер и ја мислам дека не треба да си иде зашо ств го бива и кога сака може да биде стварно безпрекорен...:):back:

g0721.jpg

Одличен погодок на Бензема и одличен пас на Хаинце , можда пробува да се докаже дека е за во реал...
и секако одлично искористено непишано правило... кога некој ќе пропушти толкава шанса...и тоа 2кратна... одлично ги казнивте :smir:

Арминчо цела одбрана скоро ја наброја...:nesum:

Eден од Гарај или Метз ке си оди. Салгадо непотребно само ќе го пријавуваме, боље некој друг да фати место потребен. Хајнце....се знае

karim-benzema-marque-un-but.jpg

1190d1219671351-ronaldo-nazario-fondos-de-ronaldo.jpg

Eден од Гарај или Метз ке си оди. Салгадо непотребно само ќе го пријавуваме, боље некој друг да фати место потребен. Хајнце....се знае

karim-benzema-marque-un-but.jpg

1190d1219671351-ronaldo-nazario-fondos-de-ronaldo.jpg

Мхмхмхм :back:

За Хави уште не е официјално, ама се очекува во наредниве саат/два да се заврши се.

Епа на нашава официјална нема уште, пишуваше само дека за неколку саати треба да се заврши трансферот. Ама ете се договориле, сигурно сега ќе излезе и на нашава. Како и да е нека му е со среќа :smir:

Нека му е со среќа новиот клуб и да постигне успех, ќе се дружат со Савиола и Балбоа :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom