Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Uuu da ti e..m i gago :) Odma neka go prodadat

Гаго не смеат да го продадат:wink:

Нема шанси овој да е составот.Помизерен од овој нема,а и формација ја наредил некој демек се разбира од фудбал.Онаква формација во рагби не постои.МОра новите засилувања да ги видиме...

Па таа е формацијата, со тие играчи го започнаа мечот. Не значи дека ако не почнале со новите засилувања, и дека нема да заиграат. На полувреме ќе има замени, и тогаш ќе може да го видеме и Бензема, Роналдо веќе е во игра, и ете ти ги видеме и двете засилувања кој се повикани за овој меч.

Како што се очекуваше за пријателска, посебно прва...посед на топка имаме ама реализација не. Второ полувреме сигурно ќе има измени, сакам Бензема да го видим место Раул, Снајдер место Гаго и Робен место Гути.

I tava go doziveah ej vo internet studio da ja gledam. Interneto me zafrkava doma, nema satelitska... :(

Za igrata zadovolen sum. Odbranata imase 2-3 kiksa se nadevam ke se popravat vo slednite natprevari. Neka vlezat sega benzema i roben...

ps. Gago ja koce cela igra.

Гаго се враќа на најдобрите денови :) Иако е пријателска...

Роналдо знае како да ја освои публиката

Не е лош Роналдо, имаше неколку пробиви по страна. Робен место Гути и Снајдер место Гаго, а за подоцна Негредо и Бензема да се стават, ќе биде топ...

Де бе што имате толку против Гаго...типот е играчиште...и треба прва постава да игра цело време...не разбирам кај ја кочи играта стварно...Гути треба да грее клупа повеќе сезонава...

Не е лош Роналдо, имаше неколку пробиви по страна. Робен место Гути и Снајдер место Гаго, а за подоцна Негредо и Бензема да се стават, ќе биде топ...

Ако не се ограничени замените на 3 не е лошо и Гарај да видиме што знае
....Цел тим сменет освен Диара
.......BENZEMA 19

Нормално дека не се ограничени, пријателска е. Се извршија неколку замени:
Надвор се: Торес, Мец, Пепе, Марсело, Гаго, Гути, Раул и Роналдо.
Во игра се: Салгадо, Хајнце, Гарај, Дренте, Парехо, ВДВ, Снајдер и Бензема.

Бензема ѕвериште! Каков прием, шут и на у статива. Штета...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom