Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно ќе треба на нет да ја гледам у пм:@.....у 9 саат беше така?

Да...

La cantera se erige en protagonista!

Се надевам дека барем пола од овие ќе ги биде, и ќе добијат шанса за првиот тим. Касиљас пред неколку дена реагираше и рече дека сака да види повеќе играчи од кантерата, па може ќе им дојде памет на овие. Во едно сум сигурен, а тоа е дека Паланка ќе биде ѕвер играч, само дали кај нас ќе игра или ќе го дадеме за џабе ќе видиме.

Да...

Се надевам дека барем пола од овие ќе ги биде, и ќе добијат шанса за првиот тим. Касиљас пред неколку дена реагираше и рече дека сака да види повеќе играчи од кантерата, па може ќе им дојде памет на овие. Во едно сум сигурен, а тоа е дека Паланка ќе биде ѕвер играч, само дали кај нас ќе игра или ќе го дадеме за џабе ќе видиме.
Абе ајде зашто во 9 бе паа...? Зашто на пр. не играат во 7? :)
Абе мене не ми е јасно зашто шиткаат некои што можат топ да бидат и да ги шинат сите, а тие што не требаат ги оставаат???? Ова никако не можам да си го објаснам...:toe:

Да...

Би сакал да добијат шанса играчите од кантерата..а за Паланка сигурен сум дека ке успејт ко го гледав со Барса ме воодушеви. :vozbud:

Има од Тотенхем мислам, а демек чекал од Челзи, ама тешко ќе ја дочека, барем во блиска иднина, ако нели, стварно ја чека.

Чека од Арсенал бе:pos:
Ако веќе го шутираат,би сакал да дојде:pipi:

Во ситуацијата во која шо е, веројатно чека понуда од било кој клуб кој има реално високи амбиции, како во националните првенства, така и во Европа. :toe:

Брат овој стримингот само врти, нема ништо

Брат овој стримингот само врти, нема ништо

И мене ме зафркна така кога стиснав пауза пробаj релоадирај со CTRL+F5 кај мене се управи :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom