Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Villa 27 год
Benzema 21 год
Добредојде во семејството.Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!![]()
Добредојде!!! Пишувај што почесто. Hala Madrid !Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!![]()
Едно прашање.
Нели Реал пред неколку недели кога сите мислеа дека Виља ќе потпиша за Реал,Marca и AS го донесоа веќе,Реал одби да плати повеќе од 35милиони евра и сега одеднаш Реал даваат 35 милиони фунти за Бензема,кој е помалце искусен и докажан,нема играно во Ла Лига,а Реал даваат повеќе за него.Зашто би давале Реал повеќе пари за таков играч,кој не е ни шпанец а Перез изјави или некој од бордот на Реал дека сакаат шпански играчи?Или само сакаат да му ја кренат цената или да го ослабнат Јунајтед?Something fishy is going on here![]()
WELCOME :smir: Hala Madrid!!!Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!![]()
Валенсија сакат 35м€ + Негредо за Виља a 35м€ + Негредо и 35м€ не е мала разлика :nenene:Едно прашање.
Нели Реал пред неколку недели кога сите мислеа дека Виља ќе потпиша за Реал,Marca и AS го донесоа веќе,Реал одби да плати повеќе од 35милиони евра и сега одеднаш Реал даваат 35 милиони фунти за Бензема,кој е помалце искусен и докажан,нема играно во Ла Лига,а Реал даваат повеќе за него.Зашто би давале Реал повеќе пари за таков играч,кој не е ни шпанец а Перез изјави или некој од бордот на Реал дека сакаат шпански играчи?Или само сакаат да му ја кренат цената или да го ослабнат Јунајтед?Something fishy is going on here![]()
Епа значи ја сум нов фан на РЕАЛ и можда единственото женско на овој ван клуб али нвм. Иначе топ засилувања а за пречекот на кака вчера no comment!!!!!![]()