Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го гледав составот на Р.Мадрид на "Euro News" па чисто да го прикажам.

---------------Casillias---------------
?Maicon?---Ramos-----Pepe---Marcello
-----------Diara-----Snaider----------
C.Ronaldo--------Kaka--------Robben
-------------D.Villa/Raul--------------

За Маикон ништо не се знае и за Виља, мада ако дојдат нема да биде лошо.. :)

Гол ќецот нема врска со Реал Мадрид, а вториот е од 2007 мислам, така да ништо ново... :) Има и посебен филм само за Реал :baeh:

real-the-movie.jpg

Real_The_Movie_film.jpg

Kisi4:tv:

Реал Мадрид U-18 Барса U-18 2-1 у некое финале :)
Сарабија мислам два голови дека даде. Само ако го дадат детево.

Светско клубско првенство У-18, финале :)

Еве ги зверовите

strong_CAMPEONES_strong_Real_Madrid.jpg

Има таленти еден куп у кантерата, само да се смени ебаната политика на клубот, ќе излезат децата на виделина.

Линкови за филмчиња и игрици на други места, имате ПП, имате теми на форумов наменети за истото .

Мурињо признава: Реал владее со трансфер маркетот
Големиот Хозе Мурињо призна дека на Реал Мадрид апсолутно му нема рамен кога е во прашање купувањето на скапи фудбалери. "Знам како одат работите во фудбалскиот бизнис.
Штом успеаа да ги донесат Кака и Роналдо, само можам да констатирам дека се кралеви на фудбалскиот пазар. Некогаш навистина прават невозможни работи":icon_lol:

Светско клубско првенство У-18, финале :)

Еве ги зверовите

Има таленти еден куп у кантерата, само да се смени ебаната политика на клубот, ќе излезат децата на виделина.

За греота ви е политикава у клубов, треба да плачете по цел ден :icon_lol:
Вие сте последните навивачи на планетава шо треба да се жалат за политиката у клубот

Шо да кажемо мие другиве :pos2:

Вие сте последните навивачи на планетава шо треба да се жалат за политиката у клубот

Па и не е многу битно што ти/вие би кажале за тоа.:)

Мурињо признава: Реал владее со трансфер маркетот
Големиот Хозе Мурињо призна дека на Реал Мадрид апсолутно му нема рамен кога е во прашање купувањето на скапи фудбалери. "Знам како одат работите во фудбалскиот бизнис.
Штом успеаа да ги донесат Кака и Роналдо, само можам да констатирам дека се кралеви на фудбалскиот пазар. Некогаш навистина прават невозможни работи":icon_lol:
ne ste svesni kolku e sega ljubomoren... sekogas ja sakal taa mok da ja ima,ama nikogas ne mu se ostvari :toe:
sega 100% se kae sto go prodozi dogovorot so inter :pos2::helou:

Ич нејќам да дојде Алонсо. Подобро Снејдер да игра на таа позиција. Па овие од Лв`пул се занесваат за цена ептен, го преценуваат, шознам, џабе ќе биде тој играч ќе видите.

Политиката е на место ако не беше таа политика Реал ќе неможеше да купе ниту еден од двата МЕГА ТРАНСФЕРИ а и немаше да биде Најтрофејниот Клуб ....:tapp:

Ич нејќам да дојде Алонсо. Подобро Снејдер да игра на таа позиција. Па овие од Лв`пул се занесваат за цена ептен, го преценуваат, шознам, џабе ќе биде тој играч ќе видите.

И самиот Перез е голем Фан на Алонсо а и кажа дека е најдобриот пасер a мислам и дека позицијата му е Дефанзивен централен играч но и со способности како Плејмејкер па би бил како замена за Гаго а во ист случај би можел и како замена на Гути јас баш би сакал да дојде а гледам го нудат Робен и Хајнце можеби за трампа но ова некако не ми се свиѓа пак ќе немаме замена за Winger освен ако не го купат и Силва :toe:
...
1244815260_0.jpg

Е ова е многу фер од страна на Торес секоја му чест 22 за КАКА доколку ја сака :aplauz:

"Yo soy un hombre de club y no me importa cambiar el número si Kaká quiere el 22" · El brasileño también podría elegir entre el 5, el 8, el 10 y el 18

A зашо е10ката слободна? :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom